Ruokaa retkiolosuhteisiin

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Estel
  • Aloitettu Aloitettu
Liittynyt
18.4.2004
Viestejä
436
Tässä suunnittelen yhtä viikonloppua, jolloin menen ns. leiriolosuhteisiin keskelle korpea. Asutaan kyllä ihan sisätiloissa ja periaattessa leirikeskuksen keittiötäkin saa käyttää mutta mutta... Väkeä tulee kuutisenkymmentä ja aikaisempien vuosien perusteella jääkaapin tilavuus on hyvin rajallinen. Eli sen varaan ei voi laskea, että ottaisi jotain jääkaapissa säilytettävää mukaan.

Tarjolla on yhteisinä aterioina aamiainen (ihan jees peruskamaa, puuroa, leipää, juustoa, jogurttia, teetä, kahvia), välipala (aiempina vuosina ollut tyyliin kahvia/teetä/mehua ja leipää + juustoa ja ehkä pullaa / pannukakkua tai muuta leivonnaista) ja illalla makkaranpaistoa.

Kaikenlaista on tullut vuosien mittaan mukaan raahattua, nyt taas suunnittelu käynnissä. Aamiainen 8-9 aikaan, lounas tarttis itse kasata (no, aiemmin ollut jotain kuppinuudeli / tonnikalahässäkkää, säilyy ilman viileää), ja illalla jotain kun ei pelkkä grillimakkara silleen sytytä...

Muutenkin kun monilla varmaan kesälomajuttuja edessä, enemmän tai vähemmän kenttäolosuhteissa, niin ajattelin jospa kyselisi ideoita muonitukseksi? Mikä olisi järkevää, hyvää, säilyvää, helppoa valmistaa kassista syömävalmiiksi? Omia ideoita kyllä tietty on (just se tonnikala, välipalaksi patukoita yms.), mutta mielellään aina sais uusia ajatuksia. Mukavia ideoita kehiin! :thumbs:
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Kiitos thread-vinkistä!

Voijee, kun vaan ei olis tullut mieleen rusinat, mulla on epäterve suhde niihin. Jos niitä tulee ostettua, niin ne pitää lukita jonnekin tai... niitä ei kohta ole.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom