Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
No eihän sitä välttämättä pullosta tarvitse muuta kuin kalaöljyä ottaa jos syö rasvaista ruokaa.No mitä sitä sit pitäs alkaa hörppii ?
"Mitä enemmän öljyssä on monityydyttymättömiä rasvahappoja, niin sitä huonommin se öljy yleensä sopii paistamiseen"
"Macadamiaöljy sopii paistamiseen. --- Macadamiaöljyn rasvahapoista 85 % on monityydyttymättömiä."
Eli menikö multa jotain ohi vai kirjoittajan aivopieru?
Johdannossa mainitaan ALA ja se on ilmeisen tärkeätä tavaraa kun lisäravinteenakin myydään. Rasvojen esittelyssä sen pitoisuuksia ei sitten kuitenkaan mainita? Wikipedia kertoo seuraavaa: "Pellavansiemenöljy, hamppuöljy, rypsiöljy ja saksanpähkinä ovat parhaat alfalinoleenihapon lähteet. Muita hyviä lähteitä ovat muut ruokaöljyt, margariinit ja hampunsiemenet."
Entä mikä noista rasvoista nyt olisi sitten paras lihan paistamiseen, johon ainakin itellä se suurin rasvan käytön tarve paistamisessa? Onko savuamislämpötila paras soveltuvuuden merkki?
Eli menikö multa jotain ohi vai kirjoittajan aivopieru?
Johdannossa mainitaan ALA ja se on ilmeisen tärkeätä tavaraa kun lisäravinteenakin myydään. Rasvojen esittelyssä sen pitoisuuksia ei sitten kuitenkaan mainita? Wikipedia kertoo seuraavaa: "Pellavansiemenöljy, hamppuöljy, rypsiöljy ja saksanpähkinä ovat parhaat alfalinoleenihapon lähteet. Muita hyviä lähteitä ovat muut ruokaöljyt, margariinit ja hampunsiemenet."
Entä mikä noista rasvoista nyt olisi sitten paras lihan paistamiseen, johon ainakin itellä se suurin rasvan käytön tarve paistamisessa? Onko savuamislämpötila paras soveltuvuuden merkki?
Omega kolmosista ja kutosista mulla on ainakin ollut semmonen käsitys että kutoset lisää kropan tulehdustiloja ja kolmoset taas vähentää.
Onko rypsiöljyllä ja rapsiöljyllä mitään eroa? Onko kylmäpuristettu rapsiöljy yhtä hyvä vaihtoehto kuin rypsiöljy?