- Liittynyt
- 26.3.2008
- Viestejä
- 7 753
Jos ruoka on pahaa, niin en varmasti jätä tippiä. Ravintolassa käynti on minulle kokonaisvaltainen kokemus ja jos jokin kusee, niin homma on pilalla.
Kyllä mä silti voisin ihan hyvin tipittää, jos palvelu on erityisen hyvää ja tarjoilija tosi mukava.
Kaupan kassasta tarjoilijan työ eroaa siinä mielessä, että kaupan kassa joutuu kestämään asiakasta vain sen minuutin, kun taas tarjoilija on asiakkaan kanssa koko ruokailun ajan. Palvelu on siis paljon kokonaisvaltaisempaa ja siihen kuuluu muutakin kuin ruuan vieminen ja astioiden kerääminen. Ja työ on ihan oikeasti henkisesti (ja toisinaan fyysisestikin) raskasta, vituttaa ihmiset jotka luulevat että se on joku maailman helpoin duuni. Tervetuloa koittamaan, voin lahjoittaa seuraavan 12 tunnin vuoroni.
Ei silti, ei mua haittaa vaikka asiakas ei tipittäisikään, tipit on vaan kiva tunnustus hyvin tehdystä työstä.