Tosi kausittaista täälläkin. Jossain vaiheessa tuli syötyä päivittäin lounas jossain keskustan ravintolassa (Santa Fe, Spagetheria di Giovanni, Teatteri) ja käytyä kerran pari iltaisin jossain edullisessa korttelikapakassa tyyliin Ysibaari tai Tori. Mempparissakin kävin kyllästymiseen asti. Nykyään kun harjoittelen vielä "kunnolla" syömistä raahaan omat safkat töihin mukaan, ja säästän ravintolakäynnit erikoistilanteisiin. Linja on se, että käydään poikaystävän, perheen, kavereiden tms. kanssa kerran kuukaudessa jossain astetta paremmassa paikassa ja syödään sitten kolme ruokalajia viineineen kaikkineen. Näitä käyntejä jaksankin sitten suunnitella viikon etukäteen ja kuolata netissä ruokalistoja!
Nykyisiä suosikkeja ovat mm. Henri'x, Gastone, Johan Ludvig, Saslik ja Mecca.