- Liittynyt
- 10.6.2011
- Viestejä
- 113
maku on kuin persreikä, kaikilla on sellainen, mutta toisilla on vääränlainen.
touchè!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
maku on kuin persreikä, kaikilla on sellainen, mutta toisilla on vääränlainen.
Puhuttaessa ravintoloista ja jakaessa ruokavinkkejä kannattaa olla varovainen.Maku on kuin persreikä
Itse en taas suosittelis kenellekään Santa Fe:tä. Ylihintainen ja maksimissaan keskinkertaista safkaa. Jos Meksikolaista niin Cafe de Nopaliin MARS!
Muuten hyvä, mutta Nopalia ei ole ollut enää maailman aikoihin. Paikalla samojen omistajen katuruokala Chulo, kulman takana "uusi" Nopal, Patronas.
Mitenhän suomessa ravintoloissa noin muuten, onko tapana pitää lihoja yön yli kypsymässä seuraavaan päivään? Vai kieltääkö palomääräykset uunin päälläolon yöaikaan? Vähän tuntuu nimittäin että usein tuote on keitetty + pakastettu + lämmitetty mikroaaltouunissa.