- Liittynyt
- 17.4.2002
- Viestejä
- 1 000
Mulla on vielä jääny toistaseksi sellanen asia hiukan epäselväksi, et kun teette vaikkapa lounaalle 75g riisiä ja 150 g kanaa, niin mittaatteko kanan painon raakana vai kypsänä?150grammaa raakaa kanaa ei todellakaan ole kypsänä paljoa!!! Sama koskee kalaa ja jauhelihaa, molemmista häviää lähes puolet painosta pois kypsennettäessä...
Tähän varmaan löytys söötsilläki vastaus, mutta onx rypsi ja oliiviöljyllä käytännössä miten paljon eroja?
Oiskos jollain muuten jotain hyviä ideoita kanan valmistukseen...?
Itte ostan yleensä maustamatonta kananrintaa(Kariniemen kananpoika on kyl kuningasta), heitän kanan säälimättä pannulle käristyy ja paistan sitä siinä sellasen varttitunnin...Paistamiseen käytän rypsiöljyä, ja mausteeksi laitan vaikkapa broilerimaustetta, valkosipulijauhetta ja chiliä...:thumbs:
Tulee muuten aika bueno eväs...
Tähän varmaan löytys söötsilläki vastaus, mutta onx rypsi ja oliiviöljyllä käytännössä miten paljon eroja?
Oiskos jollain muuten jotain hyviä ideoita kanan valmistukseen...?
Itte ostan yleensä maustamatonta kananrintaa(Kariniemen kananpoika on kyl kuningasta), heitän kanan säälimättä pannulle käristyy ja paistan sitä siinä sellasen varttitunnin...Paistamiseen käytän rypsiöljyä, ja mausteeksi laitan vaikkapa broilerimaustetta, valkosipulijauhetta ja chiliä...:thumbs:
Tulee muuten aika bueno eväs...