Ravinto-osion yleiset kysymykset. Yksinkertaiset nopeat kysymykset tänne

Meta title: 💥 Ravinto-osion yleiset kysymykset – kaikki nopeat ruokapulmat yhteen helppoon ketjuun

Meta description: Keskustelua ravinnon perusasioista, makroista, lisäravinteista ja arjen valinnoista – nopeita vastauksia ilman turhaa selittelyä.


Onko kylmäpuristettu vai normi rypäsäri terveellisempää? vai onko nii paljoa eroa, että kannattaa alkaa maksamaan 3x hintoja?

Isä on terveysintoilija ja sanoo että perus rypsäri on haitallista ja sitä ei kannata vetää, mutta kylmäpuristettu kuulemma on jumalallinen aine (parempia rasvoja).
 
Onko kylmäpuristettu vai normi rypäsäri terveellisempää? vai onko nii paljoa eroa, että kannattaa alkaa maksamaan 3x hintoja?

Isä on terveysintoilija ja sanoo että perus rypsäri on haitallista ja sitä ei kannata vetää, mutta kylmäpuristettu kuulemma on jumalallinen aine (parempia rasvoja).

Parhaimmasta huonoimpaan: Pellavansiemenöljy -> Kylmäpuristetty Oliiviöljy -> Kylmäpuristetty rypsiöljy -> Oliiviöljy -> Rypsiöljy.
 
Miten ihmeessä saan tämän löysän nahkan pois mahan seudulta, tai oikeastaan joka paikasta. Jos tiputtaisin 82kg->75kg, lähteekö "löysät nahat" pois siinä samalla? Syön ihan normaalisti ja liikun normaalisti, en syö oikeastaan mitään ylimääräistä.
 
Miten ihmeessä saan tämän löysän nahkan pois mahan seudulta, tai oikeastaan joka paikasta. Jos tiputtaisin 82kg->75kg, lähteekö "löysät nahat" pois siinä samalla? Syön ihan normaalisti ja liikun normaalisti, en syö oikeastaan mitään ylimääräistä.

Siis, jos laihutat tosta 82 kilosta 75 kiloon niin ei sulle mitään löysää nahkaa siinä tule. Jos takoitit, että sinulla on nyt löysää nahkaa niin se ei varmasti lähde laihuttamalla.
 
Onko kanankoipipaketissa olevat ravintoarvot ilmoitettu luineen vai ilman? Eli vetämällä ihmisen syötäväksi tarkoitetut osat, saanko paketissa ilmoitetut kalorit?
 
Kylmäpuristettu kookosöljy on terveellistä, tavallisesta en tiedä. Klönttinä myytävä kookosrasva on ainakin täyttä skeidaa, ja lisäksi täysin pilalle raffinoitua.
 
Rainbowin naturel fileesuikaleet sisältää 85% broilerin filettä, 15% stabilointiainetta. Atrialla vastaava tavara on 100% sitä itseään. Miksi rainbowlla näin? Onko stabilointiaineiden mahdollisia haittavaikutuksia edes kunnolla tutkittu?
 
Ehrammin rahkat on hyviä. Kuitenkin, siitä tulee pahan hajuinen hapan hengitys. Varsinkin aamulla tämän huomaa - jos on siis illalla vedellyt tätä klassista iltapalaa eli ehrammia. Onko jokin ruokaine tms. jonka kanssa vedeltynä sen happamuus "neutralisoituu" eikä hengitys haise?
On huomauteltu tästä asiasta useamminkin pääasiassa aamuisin ja tilanne on sinällään kiusallinen, koska kuitenki pesen hampaita ja käytän fluoride listerineä lisäksi. Kenellään jotain pientä kikkaa tähän tai onko vastaavia kokemuksia?
 
Rainbowin naturel fileesuikaleet sisältää 85% broilerin filettä, 15% stabilointiainetta. Atrialla vastaava tavara on 100% sitä itseään. Miksi rainbowlla näin? Onko stabilointiaineiden mahdollisia haittavaikutuksia edes kunnolla tutkittu?

http://fi.wikipedia.org/wiki/E_450

E 450:tä käytetään yleisesti lihatuotteissa. Makkarassa E 450 stabiloi erilaiset ainesosat, jotta tasainen koostumus säilyy. Marinoidussa ja suolatussa lihassa ainetta käytetään ensisijaisesti veden lisäämiseen elintarvikkeisiin, jolloin tuotteen paino kasvaa lisätyn veden verran ilman lisäkustannusta.

Taitaapi olla että haihtuu vetenä ilmaan:rolleyes:. Vittu mitä kusetusta. Itekki oon ostanu rainbowin suikaleita, mutta taidan kyllä vaihtaa atriaan/kariniemeen.
 
Back
Ylös Bottom