- Liittynyt
- 13.8.2009
- Viestejä
- 18 111
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Onko kylmäpuristettu vai normi rypäsäri terveellisempää? vai onko nii paljoa eroa, että kannattaa alkaa maksamaan 3x hintoja?
Isä on terveysintoilija ja sanoo että perus rypsäri on haitallista ja sitä ei kannata vetää, mutta kylmäpuristettu kuulemma on jumalallinen aine (parempia rasvoja).
spirulina :D
edit. ja kananmuna
Spirulina it is, mutta kallista. :(
Miten ihmeessä saan tämän löysän nahkan pois mahan seudulta, tai oikeastaan joka paikasta. Jos tiputtaisin 82kg->75kg, lähteekö "löysät nahat" pois siinä samalla? Syön ihan normaalisti ja liikun normaalisti, en syö oikeastaan mitään ylimääräistä.
Kannattaako rypsiöljy korvata kookosöljyllä, noin niin kuin ravintoarvonäkökulmasta?
Ei. Kookosöljy on niitä harvoja kasvirasvoja, jotka ovat lähinnä tyydyttynyttä rasvaa. Siinä on 91% tyydyttynyttä rasvaa, esim. voissakin vain 64%. Rypsiöljyssä osuus on 6%. Lähteenä fineli.
Mutta se [kookosöljy] on silti terveellistä monella tavalla.
Rainbowin naturel fileesuikaleet sisältää 85% broilerin filettä, 15% stabilointiainetta. Atrialla vastaava tavara on 100% sitä itseään. Miksi rainbowlla näin? Onko stabilointiaineiden mahdollisia haittavaikutuksia edes kunnolla tutkittu?
. Vittu mitä kusetusta. Itekki oon ostanu rainbowin suikaleita, mutta taidan kyllä vaihtaa atriaan/kariniemeen.