- Liittynyt
- 21.9.2004
- Viestejä
- 1 456
Normisokerissa on 50% fruktoosia, joten sitä pitäisi laittaa selvästi enemmän, jotta saisi samanlaisen insuliinipiikin kuin panimosokerilla. Panimosokeri on siis puhdasta dekstroosia. Mutta tuskinpa noilla niin hirveästi eroa kehitykseen on, laittaa palkkariin sitten panimosokeria, normi sokeria tai maltoa.Justerr mikä ero tossa panimosokerissa on normi sokeriin, kun kaikki tuntuu sitä käyttävän?
Treenissä ei pitäis vikaa olla eikä asenteessa.. Syöminen se suurin virhe taitaa olla :kippis1:Tostakin pystyy helposti tiputtaa noita hiilareita sellaset 80g mut meneeks energiat sit liian pienelle??
umm umm umm Ois kyl hyvää 4 kertaa päivässä kanasuikaleita hunaja marinaadissa :D mutta kyl tossa lompakko loppuu :P