Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Toki. Tämä on selvää mutta ymmärtääkseni sitä rasvaa tarvitaan varsin vähän. Jotain kymmeniä grammoja vuorokaudessa vähintään ja sitähän kuitenkin tulee vähän joka paikasta. Olen myös ymmärtänyt asian niin, että rasva varastoituu helpommin kroppaan hyllymään ja energia otetaan helpommin hiilareista.
Toisekseen, vähärasvainen ruokavalio vähentää kolesteroléja jota tulee siitä kananmunasta. Aivan kuten tyydyttymättömät rasvat. Oleellinen ongelma tässä ei ole se rasvan lisääminen vaan se, että mistä helvetistä sitä keksisi niitä tyydyttymättömiä rasvoja ruokavalioon niin, että:
A) Saa ostettu Siwasta
B) Saa sen jotenkin kokattua maistuvaksi ravinnoksi
C) Tulee kokonaisuutena edulliseksi
Juusto on halpaa ja hyvää, mutta rasvat on niitä tyydyttyneitä ja siksi haluaisin tähän jotain muuta tilalle.
Eiköhän tämä kananmunamyytti ole jo aikaa sitten kumottu. Kananmuna on terveellinen ruoka-aine, eikä se terveellä ihmisellä nosta kolesteroliarvoja. Keltuaisen sisältämä rasva on myöskin pääosin tyydyttymätöntä. Ajattelin korjata vähäsen käsityksiä ettei jää taas elämään tähän pinnalle, vaikka tästäkin on poristu pakkiksella jo pitkät tovit.
Toki. Tämä on selvää mutta ymmärtääkseni sitä rasvaa tarvitaan varsin vähän. Jotain kymmeniä grammoja vuorokaudessa vähintään ja sitähän kuitenkin tulee vähän joka paikasta. Olen myös ymmärtänyt asian niin, että rasva varastoituu helpommin kroppaan hyllymään ja energia otetaan helpommin hiilareista.
Toisekseen, vähärasvainen ruokavalio vähentää kolesteroléja jota tulee siitä kananmunasta. Aivan kuten tyydyttymättömät rasvat. Oleellinen ongelma tässä ei ole se rasvan lisääminen vaan se, että mistä helvetistä sitä keksisi niitä tyydyttymättömiä rasvoja ruokavalioon niin, että:
A) Saa ostettu Siwasta
B) Saa sen jotenkin kokattua maistuvaksi ravinnoksi
C) Tulee kokonaisuutena edulliseksi
Juusto on halpaa ja hyvää, mutta rasvat on niitä tyydyttyneitä ja siksi haluaisin tähän jotain muuta tilalle.
Toki. Tämä on selvää mutta ymmärtääkseni sitä rasvaa tarvitaan varsin vähän. Jotain kymmeniä grammoja vuorokaudessa vähintään ja sitähän kuitenkin tulee vähän joka paikasta. Olen myös ymmärtänyt asian niin, että rasva varastoituu helpommin kroppaan hyllymään ja energia otetaan helpommin hiilareista.
Toisekseen, vähärasvainen ruokavalio vähentää kolesteroléja jota tulee siitä kananmunasta. Aivan kuten tyydyttymättömät rasvat. Oleellinen ongelma tässä ei ole se rasvan lisääminen vaan se, että mistä helvetistä sitä keksisi niitä tyydyttymättömiä rasvoja ruokavalioon niin, että:
A) Saa ostettu Siwasta
B) Saa sen jotenkin kokattua maistuvaksi ravinnoksi
C) Tulee kokonaisuutena edulliseksi
Juusto on halpaa ja hyvää, mutta rasvat on niitä tyydyttyneitä ja siksi haluaisin tähän jotain muuta tilalle.
Dietillä tässä ollaan ja tuli mieleen:
Miten haitallista / järkevää oliivien syönti on dieetillä? Pirun hyviä ne on, mut aikalailla pelkkää rasvaa.. Eli kannattaako napostella ollenkaan? Onko niissä ns. hyvää rasvaa mitä dieetillä kannattaa syödä?:jahas:

Millasta vitamiinivalmistetta kannattaisi alkaa syömään? Jotain tiettyä vai esim. multitabsia jossa löytyy monia eri vitamiineja?
-rypsiöljyä
- munia (toi kolesterolijuttu on tosiaan kumottu jo)
- pähkinöitä
- oliiveja
- kalaa
Missä tätä voisi käyttää? En ajatellut ryystää pullon suusta.Voisi kokeilla. Minkä kanssa kävisi?
Mä lisäisin tähän listaan vielä Havre Frasin, on saman valmistajan kuin tuo Råg fras (ylläri).![]()