- Liittynyt
- 18.7.2004
- Viestejä
- 317
Ehdottomasti tarvii. Hyväksikäytttöaste muuten muutaman prosentin luokkaalampunjalka sanoi:Ei sitä porkkanaa keittää tarvi;)
-->tulee paskan mukana pihalle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Ehdottomasti tarvii. Hyväksikäytttöaste muuten muutaman prosentin luokkaalampunjalka sanoi:Ei sitä porkkanaa keittää tarvi;)
Totenkopf sanoi:Ehdottomasti tarvii. Hyväksikäytttöaste muuten muutaman prosentin luokkaa
-->tulee paskan mukana pihalle.
Porkkana sulaa raakana todella huonosti. Näin ollen se ei keittämättömänä juurikaan vaikuta esimerkiksi kehon happo/emäs-tasapainoon.JSJ sanoi:Oliskos tälle väitteelle perusteluja? Ja tarkaanottaen minkä hyväksikäyttöaste?..Koko porkkananko?
.JSJ sanoi:Oliskos tälle väitteelle perusteluja? Ja tarkaanottaen minkä hyväksikäyttöaste?..Koko porkkananko?
JSJ sanoi:Oliskos tälle väitteelle perusteluja? Ja tarkaanottaen minkä hyväksikäyttöaste?..Koko porkkananko?
Ei imeydy juuri ollenkaan. Eivätkä imeydy kuidutkaan. Eli ainakin täysin hyödytöntä tuo popsiminen on. Mutta tietysti jos mausta tykkää...lampunjalka sanoi:Noh, kyllä minä ainaskin rouskutan iltaisin porkkanaa, vaikka beetakaroteeni ei sitten imeytyisikään täydellisesti..
Kaikki "kovat" vihannekset olisi hyvä keittää (kukkakaali, porkkana jne.)...lampunjalka sanoi:Nii ja pysyy ruokahalut kurissa..
Ei vaan, hyvä tietää; täytyy keittää vähän useimmin.
Onko paljon muitakin rouskuteltavia, joita täytyisi keittää?? :laiska:
Halli sanoi:mää oon aina luullu että keitettäessä noista vihanneksista häviää noi suojaravinto aineet tai ainakin osa niistä. Taidan olla ollut ihan hakoteillä![]()
Hmm..mielenkiintoista, sillä joskus tuli porkkanoita syötyä 0,5 kg - 1 kg pussi päivässä, raakana, ja kyllä se beetakaroteeni näytti ainakin ihon väristä päätellen imeytyvän..Tuli hiukan liikaakin toisinsanoen. Ja mitenkäs sitten porkkanamehun kanssa on..Ei kai niitä porkkanoita keitetä ennen mehuksi valmistamista? Vai keitetäänkö?..Mitenköhät tää homa nyt menee.. 
Totenkopf sanoi:Tosin suurin osa kasviksista kannattaa syödä keitettynä, esimerkiksi porkkanan ja kukkakaalin hyväksikäyttöaste muuten olematon.
Ei, koska niitä ei ole tarkoituskaan keittää mössöksi. Sen verran vain, että hieman pehmenevät.Paholainen sanoi:Eikös keitetyssä porkkanassa ole aika huonot GI-arvot?