- Liittynyt
- 18.7.2004
- Viestejä
- 317
Ehdottomasti tarvii. Hyväksikäytttöaste muuten muutaman prosentin luokkaalampunjalka sanoi:Ei sitä porkkanaa keittää tarvi;)
-->tulee paskan mukana pihalle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Ehdottomasti tarvii. Hyväksikäytttöaste muuten muutaman prosentin luokkaalampunjalka sanoi:Ei sitä porkkanaa keittää tarvi;)
Totenkopf sanoi:Ehdottomasti tarvii. Hyväksikäytttöaste muuten muutaman prosentin luokkaa
-->tulee paskan mukana pihalle.
Porkkana sulaa raakana todella huonosti. Näin ollen se ei keittämättömänä juurikaan vaikuta esimerkiksi kehon happo/emäs-tasapainoon.JSJ sanoi:Oliskos tälle väitteelle perusteluja? Ja tarkaanottaen minkä hyväksikäyttöaste?..Koko porkkananko?
.JSJ sanoi:Oliskos tälle väitteelle perusteluja? Ja tarkaanottaen minkä hyväksikäyttöaste?..Koko porkkananko?
JSJ sanoi:Oliskos tälle väitteelle perusteluja? Ja tarkaanottaen minkä hyväksikäyttöaste?..Koko porkkananko?
Ei imeydy juuri ollenkaan. Eivätkä imeydy kuidutkaan. Eli ainakin täysin hyödytöntä tuo popsiminen on. Mutta tietysti jos mausta tykkää...lampunjalka sanoi:Noh, kyllä minä ainaskin rouskutan iltaisin porkkanaa, vaikka beetakaroteeni ei sitten imeytyisikään täydellisesti..
Kaikki "kovat" vihannekset olisi hyvä keittää (kukkakaali, porkkana jne.)...lampunjalka sanoi:Nii ja pysyy ruokahalut kurissa..
Ei vaan, hyvä tietää; täytyy keittää vähän useimmin.
Onko paljon muitakin rouskuteltavia, joita täytyisi keittää?? :laiska:
Halli sanoi:mää oon aina luullu että keitettäessä noista vihanneksista häviää noi suojaravinto aineet tai ainakin osa niistä. Taidan olla ollut ihan hakoteillä
Totenkopf sanoi:Tosin suurin osa kasviksista kannattaa syödä keitettynä, esimerkiksi porkkanan ja kukkakaalin hyväksikäyttöaste muuten olematon.
Ei, koska niitä ei ole tarkoituskaan keittää mössöksi. Sen verran vain, että hieman pehmenevät.Paholainen sanoi:Eikös keitetyssä porkkanassa ole aika huonot GI-arvot?