rasvoista ruokavaliossa

Liittynyt
23.10.2004
Viestejä
3
Eli ajattelin udella porukoilta, miten pidätte huolen ruokavaliossa, että saatte tarpeeksi pehmeitä rasvoja (välttämättömät rasvahapot eli linolihappo ja alfalinoleenihappo). Otatteko lisäravinteista vai vedättekö auringonkukkaöljyä tai oliiviöljyä ruokalusikalla naamariin? Olen nimittäin huomannut, että lisäravinteena saa pulittaa mielestäni liikaa, kun taas esim. rypsiöljyä saa kaupasta halvalla ja todennäköisesti tekee saman kuin lisäravinteena. Vai ootteko huomannu eroja?
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Syön rasvaista kalaa (lähinnä lohi) ehkä kolme kertaa viikossa. Niinä päivinä, joina en sitä syö, otan "lisäravinteena" kylmäpuristettua rypsiöljyä ja saksanpähkinöitä. Linolihapon saannista en yleensä huolehdi ollenkaan, koska sitä saa niin monesta lähteestä (kananmunankeltuaiset, pähkinät, mantelit, oliiviöljy, auringonkukkaöljy yms.).
 

Suositut

Back
Ylös Bottom