- Liittynyt
- 16.2.2005
- Viestejä
- 3
- Ikä
- 38
Olen vähän ihmetellyt näitä jogurttien ravintoarvoja, tai oikeastaan lähinnä sokerin määrää. Nykyään kun puhutaan niin paljon rasvattomista, vähäkalorisista jogurteista. Todellisuudessa näissä kuitenkin taitaa olla sokeria aivan järkyttäviä määriä. Jos verrataan normaalia jogurttia, jossa on noin 2% rasvaa ja rasvatonta, jossa 0.1% rasvaa niin usein huomataan että kalorimäärä on hyvin lähelle sama. Tuleeko rasvattoman jogurtin lähes kaikki kalorit sokerista? On nimittäin myös rasvatonta jogurttia, jossa on 40kcl. Mitä jogurttia itse syötte? Jotkut lähteet kertovat, että rasvattomissa jogurteissa olisi sokeria lähes yhtä paljon kuin limpparissa.