- Liittynyt
- 17.4.2002
- Viestejä
- 8 398
Kanan paistaminen mikrossa -niminen viestiketju sai aikaiseksi paljon keskustelua Hyvän Olon kananmunista ja siitä aasinsiltaa pitkin rasvattomasta raejuustosta. Mitä mieltä te olette näistä ja muista vastaavista tuotteista?
Oma mielipide esim rasvattomasta raejuustosta on se, että koko tuote on täysin turha. Tavallisessa raejuustossa on rasvaa 2 g/100 g, ja hinta on n. 95 snt/prk, toki paikasta ja merkistä riippuen. Ingmannin tavallinen raejuusto maksaa esim tuon verran. Sitten toinen vaihtoehto olisi mielestäni erittäin mauton 0 g rasvaa sisältävä rasvaton raejuusto, hinta 1,20-1,30 e/prk.
Kuinka moni pakkislainen haaskaa oikeasti rahojaan rasvattomaan raejuustoon ja kaikenmaailman omega-3-muniin? Kysyn näin, koska mielestäni molemmat tuotteet ovat hyvä esimerkki onnistuneesta markkinoinnnista nykyiselle "light"-sukupolvelle. "Rahat pois marginaalisella tai jopa olemattomalla hyödyllä."
Ajatuksia?
edit: jos joku muistaa ulkoa 15 L-kokoisen kananmunan paketin hinnan ja/tai 6 normaalin Omega-3-munan hinnan, laittakaa toki, niin päästään tekemään hintavertailua
Oma mielipide esim rasvattomasta raejuustosta on se, että koko tuote on täysin turha. Tavallisessa raejuustossa on rasvaa 2 g/100 g, ja hinta on n. 95 snt/prk, toki paikasta ja merkistä riippuen. Ingmannin tavallinen raejuusto maksaa esim tuon verran. Sitten toinen vaihtoehto olisi mielestäni erittäin mauton 0 g rasvaa sisältävä rasvaton raejuusto, hinta 1,20-1,30 e/prk.
Kuinka moni pakkislainen haaskaa oikeasti rahojaan rasvattomaan raejuustoon ja kaikenmaailman omega-3-muniin? Kysyn näin, koska mielestäni molemmat tuotteet ovat hyvä esimerkki onnistuneesta markkinoinnnista nykyiselle "light"-sukupolvelle. "Rahat pois marginaalisella tai jopa olemattomalla hyödyllä."
Ajatuksia?
edit: jos joku muistaa ulkoa 15 L-kokoisen kananmunan paketin hinnan ja/tai 6 normaalin Omega-3-munan hinnan, laittakaa toki, niin päästään tekemään hintavertailua