- Liittynyt
- 23.8.2010
- Viestejä
- 2 324
Laatikainen on taas naputtanut ahkerasti: http://www.pronutritionist.net/hiil...diabeteksen-ehkaisyyn-geeneista-uutta-tietoa/ Lopussa on toki varoitus, "Tarvitaan vielä kuitenkin runsaasti lisätutkimuksia ennen kuin asiasta voidaan lausua mitään varmemmin."
Joka tapauksessa kovin mielenkiintoinen juttu. Jos tällainen pitää paikkansa, saisi vhh-ylistyskin kenties selityksen: ehkä se todella on pienelle osalle erinomaisen hyvä juttu. Ja koko ravitsemustiede menee ikäänkuin uudelle tasolle, jos keskiarvoista lähdetään laajentumaan täsmäruokavalioiden suuntaan.
Aiemmin jo luin, että rasvojen maksimikäyttö vaihtelee kovasti ihmisestä toiseen, ja tietysti hyvällä triathlonistilla tms. sen(kin) täytynee olla hyvällä tasolla.
Joka tapauksessa kovin mielenkiintoinen juttu. Jos tällainen pitää paikkansa, saisi vhh-ylistyskin kenties selityksen: ehkä se todella on pienelle osalle erinomaisen hyvä juttu. Ja koko ravitsemustiede menee ikäänkuin uudelle tasolle, jos keskiarvoista lähdetään laajentumaan täsmäruokavalioiden suuntaan.
Aiemmin jo luin, että rasvojen maksimikäyttö vaihtelee kovasti ihmisestä toiseen, ja tietysti hyvällä triathlonistilla tms. sen(kin) täytynee olla hyvällä tasolla.