- Liittynyt
- 5.2.2003
- Viestejä
- 1 407
Searchilla seikkailin aiheen parissa, ja sain itseni niin sekaisin että nyt on paras kysyä ihan yhteenvetona ettei jää ristiriitoja...
Eli kauheasti on puhetta erilaisista rasvoista, ja niiden vaikutuksesta.
1. On puhuttu, että jollain "hyvillä rasvoilla" saisi rasvan lähtemään rivakasti treenin mukana vartalosta, mitä tällaiset hyvät rasvat ovat, ja noin käytännön puolella miten niitä voisi nauttia, onko jotain valmistetta / ruoka-ainetta (esim. joku öljypuriste tai kapseli?) jota kannattaisi syödä, ja voisiko joku lyhyesti valaista tämän toiminnan, miksi rasva saa rasvan lähtemään?
2. Ruuassa puhutaan olevan tyydyttymättömiä ja tyydyttyneitä rasvahappoja, mistä tietää mitä siinä ruuassa on, harvassa ruuassa tuo erottelu on tuoteselosteessa. Onko jotain nyrkkisääntöä että minkälaiset ruuat sisältävät mitäkin, että voisi tähdätä syömään paljon tyydyttymättömiä ja minimaalisesti tyydyttyneitä? (Näin päin asian käsitin olevan?) Olenko väärässä, että noita tyydyttyneitä rasvoja ei elimistö käytä suoraan energiaksi, vaan pistää ne vara-ravinnoksi -> läskiä.
3. Näitä nyt on monenlaisia valmisteita, ja nämä paljon puhutut möllerit, mitä ne ovat (rasvoja?) ja mitä ne vaikuttavat? Mitä eri tyyppejä näitä rasvavalmisteita on (öljyjä) ja mihin mikäkin vaikuttaa?
Vaikka miten koitat opiskella, aina hyppää silmille jotain uutta ja tuntematonta...
Eli kauheasti on puhetta erilaisista rasvoista, ja niiden vaikutuksesta.
1. On puhuttu, että jollain "hyvillä rasvoilla" saisi rasvan lähtemään rivakasti treenin mukana vartalosta, mitä tällaiset hyvät rasvat ovat, ja noin käytännön puolella miten niitä voisi nauttia, onko jotain valmistetta / ruoka-ainetta (esim. joku öljypuriste tai kapseli?) jota kannattaisi syödä, ja voisiko joku lyhyesti valaista tämän toiminnan, miksi rasva saa rasvan lähtemään?
2. Ruuassa puhutaan olevan tyydyttymättömiä ja tyydyttyneitä rasvahappoja, mistä tietää mitä siinä ruuassa on, harvassa ruuassa tuo erottelu on tuoteselosteessa. Onko jotain nyrkkisääntöä että minkälaiset ruuat sisältävät mitäkin, että voisi tähdätä syömään paljon tyydyttymättömiä ja minimaalisesti tyydyttyneitä? (Näin päin asian käsitin olevan?) Olenko väärässä, että noita tyydyttyneitä rasvoja ei elimistö käytä suoraan energiaksi, vaan pistää ne vara-ravinnoksi -> läskiä.
3. Näitä nyt on monenlaisia valmisteita, ja nämä paljon puhutut möllerit, mitä ne ovat (rasvoja?) ja mitä ne vaikuttavat? Mitä eri tyyppejä näitä rasvavalmisteita on (öljyjä) ja mihin mikäkin vaikuttaa?
Vaikka miten koitat opiskella, aina hyppää silmille jotain uutta ja tuntematonta...