Rasva-aineenvaihdunta

Re: kalaöljy ja kalanmaksaöljy

Originally posted by Iivili
Pakko ottaa esille, kun rupeaa pilkkua hyväilevää luonnettani häiritsemään:
Kuinka moni oikeasti syö kalanmaksaöljyä ja kuinka moni kalaöljyä? Kyseessä on kaksi eri asiaa. Ite en oo ikinä kalanmaksaöljyä syönyt (enkä syö!) mutta kalaöljyä kyllä.

Kalaöljyä; Epamarin lohiöljyä jossa e-vitamiini mukana mutta ei aata ja näinhän se olla pitää.

Tuosta oliiviöljyn mausta, niin itse oon aika monta vuotta käyttäny oliiviöljyä ja niiden mauissa (makuissa :)??) on paljon eroja. Extra Virgin öjyistä Knossos ja kreetalainen oikeella korkilla suljettu pullo on olleet parhaita. Knossos on muutenkin todella arvostettu öljy (ja kallein). Tuo Knossos (http://www.knossos-olivenoel.de/?/english/start.html ;)) on paitsi todella magoisaa niin myös yllättävän neutraalin makuista extra virgin öljyksi. Tuo kreetalainen raivo taas todella aromikasta mutta silti hyvää; sopii esim salaattikastikkeisiin. Bertollit on ollu ihan ok kanssa..

Rypsiöljyä on kuitenkin kehuttu niin paljon ja tuo parempi suhde on faktaa että itsekin oon siirtyny käyttämään näitä molempia, käyttötarkoituksesta riippuen. Ja säästyy rahaakin kun kaiken öljyn ei tartte olla Knossosta :).
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Mä käytän Mölleri Tupla-kalaöljy kapseleita(ja ne todellakin on kalaöljyä, ei kalanmaksaöljyä). Mut mietin et ehkä ne Möllerin omega-3 kapselit vois olla parempi vaihtoehto....
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom