- Liittynyt
- 26.7.2009
- Viestejä
- 8
Kun marjoja pakastaa, niin niiden soluhengitys ei täysin lopu, vaan ne kuluttavat omaa sokeriansa -> lievä happamuuden lisääntyminen. Itse olen desin verran ripotellut sokeria per rasia (lieneekö puolen litran vetoisia rasioita...)
Hyvän jälkiruokaherkun ehrmannista saa myös kun lisää 2dl maustamatonta ja niin ikään rasvatonta jogurttia ja desin (epäterveellistä mutta ah niin ihanaa) Valion Vanilla - se täyteläisen pehmeä vaniljakastike - ja sekoittaa oikein huolella. Lopuksi voi ripotella marjoja päälle ja avot!
Hyvän jälkiruokaherkun ehrmannista saa myös kun lisää 2dl maustamatonta ja niin ikään rasvatonta jogurttia ja desin (epäterveellistä mutta ah niin ihanaa) Valion Vanilla - se täyteläisen pehmeä vaniljakastike - ja sekoittaa oikein huolella. Lopuksi voi ripotella marjoja päälle ja avot!