Rahkan maustaminen

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Fabien
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Joo niinpä näkyy, tattista. Montako 100g jengi yleensä tommosta rahkaa sitten päivässä vetää? Ja käytetäänkö sitä päivittäin vai lähinnä treenipäivinä?
 
Eikös tuo rahka ihan perusruokavalioon kuulu, samalla tavalla kuin vaikka kana tai raejuustokin. Itsellä menee 750g/päivä, enemmänkin menisi mutta kun maha alkaa sanomaan jossain vaiheessa myös oman mielipiteensä liiasta määrästä maitotuotteita (kun tuota raejuustoakin menee päivässä aika lailla..). ;)
 
Joo niinpä näkyy, tattista. Montako 100g jengi yleensä tommosta rahkaa sitten päivässä vetää? Ja käytetäänkö sitä päivittäin vai lähinnä treenipäivinä?

Rahka kuuluu mulla normiruokavalioon. Mulla menee yleensä päivässä kaksi 250 gramman purkkia.
 
Kyllä ehramia menee päivässä vähintään 500g, joskus yli 1kg :rock:. Aamiaiseks, välipalaks ja illalliseks. Maustamiseen Mansikka FunLight tai jos päässy loppumaan niin sitten hunajaa ;) mut kyllä se maustamattomanakin alas menee :) Ja kun kesä on niin mansikoita sekaan niin ai että on hyvää!! :kuola:
 
Itse nautin rahkan veden kanssa. Suoraan kulhoon rahkapurkki ja loraus vettä päälle. Yllättävän hyvä tuo rahkan perusmaku parempaa kuin esimerkiksi normaali maustettu jugurtti. :kuola: En tajua miksi sitä pitäisi alkaa maustamaan millään. Ehkäpä siihen makuun on jotenkin sitten niin tottunut vuosien saatossa. Satunnaisesti tulee kaadettua veden tilalle valion mehukeittoja, jos semmosia sattuu jääkaapista löytymään.

e: Tulee otettua rahkaa noin 750g per päivä.
 
Ehrmann purkkeja raakana muutama per päivä. Maustaminen vie turhaa aikaa ja on neideille ;D
 
Ehram kuuluu perusruokavalioon ja purkkeja menee se 3-4 päivässä.
 
2-4prk menee säännöllisesti joka päivä. Vähän on huvittavan näköstä varmaan kun ostan yleensä sen 20-30kpl kerralla, ettei lopu kesken. Myyjät välillä vähän ihmettelee :D Mehukeitot ja ananas on yleensä lisukkeena jos jotain yleensä lisäilen...
 
250g rahkaa ja siihen esim. lakritsia, tai salmiakkia n.100g. Mitään kovaa kamaa ei rahkan kyytipojaksi ei kannata laittaa tehosekoittimeen, koska ei oikein sekoitu. Riippuu tietenkin tehosekoittimesta. Candykingin kautta kotiin ja kokeile niin yllätyt... :rolleyes:
 
Jokailtainen rahka-annos on tällä hetkellä seuraavanlainen: syvälle lautaselle pakastemansikoita, -vadelmia ja -mustikoita jokaista vähän ja mikroon sulatukseen. Päälle tämän jälkeen purkki ehrmannia ja loraus luonnonjogurttia(vaihtoehtoisesti ingmannin rasvatonta vaniljajogurttia). :kuola:

Hyvä vaihtoehto on myös purkki ehrmannia ja joko ananasta tai persikkaa. Silloin kun on tuoreita mansikoita, ne kannattaa "säästää" juuri rahkan joukkoon. Maku on taivaallinen! :hyper:
 
3-4prk päivässä tam tam!
Nykyään sekaan hedelmiä/marjoja/kaakaojauhetta ja sitten maitoa ja makeutusainetta :kuola:
 
Ensiksi pannaan poskeen pari lusikallista hermannia paljaaltaan, sitten loraus, ehkä puoli desiä-desi pepsi maxia ja sekotellaan sitten ja loput huiviin. naminami
 
250g rahkaa ja siihen esim. lakritsia, tai salmiakkia n.100g. Mitään kovaa kamaa ei rahkan kyytipojaksi ei kannata laittaa tehosekoittimeen, koska ei oikein sekoitu. Riippuu tietenkin tehosekoittimesta. Candykingin kautta kotiin ja kokeile niin yllätyt... :rolleyes:

Hah, en ikinä sekoittaisi karkkia "bodyruokiin" :hyper: Ja jos vetää vaikka pari purkkia päivässä niin tulis kaiken kukkuraks syötyä liikaa karkkia.
 
Tämän päivän läträyksen tulos:

Raikas & kuohkea vadelmajuoma

4prk ehrmannia
2kpl kananmunia
200g pakastevadelmia
x määrä Fun Light Sitruuna limetiniä (oman maun mukaan)
2tl makeutusainetta (candarel)

Kaada vatkauskulhoon kaikki ainekset vadelmia lukuunottamatta. Vadelmien lisääminen heti vaikeuttaa soosin kuohkeaksi saamista. Muusaa kaikki ainesosat sauvasekoittimella ja anna koneen pyöriä, kunnes seos on selvästi muuttunut kuohkeaksi, aavistuksen vaahtomaiseksi. Sitruuna Limet antaa juomalle raikkaan drinkkimäisen maun ja sitä tulee annostella siten, että maku on reilusti vahvempi, kuin mitä käyttäisit juodessasi normaalia fun light-mehua.
Tarkoitus ei ole tehdä naamaa rusinalle vääntävää myrkkyä, vaikka annostusohje siltä vaikuttaakin. Sitruuna limetin maku peittyy yllättävän hyvin vadelmien alle ja jäljelle jää enimmäkseen vain raikkaus. Lopuksi kaada marjat jäisenä vatkauskulhoon (kuumenna toki, jos pelkäät tauteja) ja jatka soosausta, kunnes marjat ovat sekoittuneet täydellisesti muuhun liemeen ja seos on yhtä kuohkeaa, kuin ennen marjojen lisäämistä.

Jäähdytä jääkaappilämpöiseksi ja nauti :kippis1:
--------------------------------------------
Tein tänään kyseistä sosetta ensi kertaa täysin perstuntumalta ja hieman arvelutti lisätä kananmunia rahkan sekaan. Maku kuitenkin peittyi täysin juoman maun alle. Jos uskallusta löytyy, niin koittakaa toki enemmilläkin kananmunilla (esim 3-4), helpottaa varmasti kuohkeaksi saamista.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom