- Liittynyt
- 22.7.2003
- Viestejä
- 1
Tällaista herkkua löytyy Prismoista:
Ehrmannin rahka. Hinta vaivaiset 55 c/250g, rasvaa lähes nolla ja protskuja 10%. Kuinka moni käyttää tätä ja eritoten miten? Siis paljaaltaan maistuu kuin viililtä eli hieman namimmalta kuin tavan rahka ja lisukkeiden kanssa luonnollisesti vielä paremmalta. on tullut kokeiltua vaikka minkä kanssa ja esim. marjakiisselin kanssa maistuu "hyvältä". Pistäkääs reseptejä...Vai onko jossain parempaa tavaraa?
Ehrmannin rahka. Hinta vaivaiset 55 c/250g, rasvaa lähes nolla ja protskuja 10%. Kuinka moni käyttää tätä ja eritoten miten? Siis paljaaltaan maistuu kuin viililtä eli hieman namimmalta kuin tavan rahka ja lisukkeiden kanssa luonnollisesti vielä paremmalta. on tullut kokeiltua vaikka minkä kanssa ja esim. marjakiisselin kanssa maistuu "hyvältä". Pistäkääs reseptejä...Vai onko jossain parempaa tavaraa?