Raejuuston huuhtelu?

Liittynyt
21.7.2005
Viestejä
7
Kuinka moni teistä soveltaa tätä tekniikkaa? Raejuusto purkista siivilään ja juoksevan veden alle. Kunnon muilutus ja takasin kippoon ja höysteet päälle, omassa tapauksessa käytän murskattua ananasta.

Kuulin asiasta :david: itseasiassa jo 10 vuotta sitten mutta sovelluksen otin käyttöön vasta tänä keväänä. -1,6 grammaa suolaa per purkki. Kaitpa tuossa osa säilöntäaineestakin lähtee... kannatusta?
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Hmm... Mikähän tällaisen operaation ilo on noin niinkun käytännön tasolla? Luulisin, että jos käyt kerran mäkkärissä vetämässä aterian tai juot yhden pullon pilsneriä niin siinä on enemmän haitallisia aineita kuin 10:n vuoden huuhtelemattomassa raejuustossa.

Edit. Jaa niin, kannatusta? Ei. :rolleyes:
 
Eikös se liemi oo just huipputerveellistä?
 
Dr. Laser sanoi:
Kuulin asiasta :david: itseasiassa jo 10 vuotta sitten mutta sovelluksen otin käyttöön vasta tänä keväänä. -1,6 grammaa suolaa per purkki. Kaitpa tuossa osa säilöntäaineestakin lähtee... kannatusta?
Mikäs ihmeen suolakammo tässä nyt on kyseessä? Liika suola on pahasta, mutta liian vähäsuolainen ruokavalio laittaa elimistön reniini-angiotensiijärjestelmän ja elektrolyyttitasapainon ennen pitkää sekaisin. Lisäksi kilpirauhasen toiminta saattaa häiriintyä, jos suolaa saadaan todella vähän. Paljon urheileva henkilö kuitenkin hikoilee varsinkin helteellä hurjan paljon, joten mineraalisuolaa vaan joka ruokaan. :)
 
Jos tuostakin ainoa "hyöty" on -1,6g suolaa/prk, niin ei tule kuuloonkaan! Ja kuten Tomikin sanoi, suolaa kehiin vaan! Itsekin meinaa hikoilen sen verran ettei sitä suolaa ainakaan niin kamalasti pelätä tarvitse.
 
nigster sanoi:
Jos tuostakin ainoa "hyöty" on -1,6g suolaa/prk, niin ei tule kuuloonkaan! Ja kuten Tomikin sanoi, suolaa kehiin vaan! Itsekin meinaa hikoilen sen verran ettei sitä suolaa ainakaan niin kamalasti pelätä tarvitse.

Jep. Ja kun raejuustossa on suolaa vain tuo 0,8%, niin eipä tuo paras kohde suolan karsimiselle ole, jos sille muutenkaan juuri on perusteita. :david: Hevijuuserit tietysti oma lukunsa.
Ja mitä heraan tulee, niin juustonvalmistuksessahan sitä separoidaan melko kiitettävästi lopputuotteesta pois, mutta toki sitä siellä on.. :)
 
Yhtä#Hauista sanoi:
Siinä litkussa on just ne mikrofraktiot!! Se litku on heraa!!!! :)
Näin minäkin muistelin mutten kehdannut laittaa kun en ollut varma :)
 
Ei tueta tollaista pelleilyä täälläkään. Itseasiassa mä juon ne liemet sieltä purkin pohjalta jos niitä sattuu sinne jäämään, eikä tämä ollut sitten mikään vitsi.
 
Jason82 sanoi:
:david: Hevijuuserit tietysti oma lukunsa.
Näin, en nimittäin tarkoittanutkaan, että sitä suolaa silti pitäisi hamstrata kuitenkaan, vaan juuri tuota että turha sitä tota kautta on lähteä karsimaan.


Timba79 sanoi:
...Itseasiassa mä juon ne liemet sieltä purkin pohjalta...
Hohoho, aika HC, vaikka eipä niissä liemissä mitään ihmeellistä sinäänsä ole ja harvemmin sitä sinne pahemmin jääkään...
 
no hohhhoh jos on noin heran puutteessa niin lusikallinen pussista...

meneeköhän joillakin toi proteiinin metsästys vähän yli??
 
Ei tueta tollaista pelleilyä täälläkään. Itseasiassa mä juon ne liemet sieltä purkin pohjalta jos niitä sattuu sinne jäämään, eikä tämä ollut sitten mikään vitsi.
Sama täällä, kumma kun aina löytyy näitä herkkuperseitä jotka valittaa :D
 
Liemet lähtee useimmiten viemäriin ellen sitten laita raejuustoa salaattiin tai tonnariin.
Tuota huuhtelua mä en oikein tajua, huuhteletko sä oltermannin siivutkin:D
 
Raejuusto on pirun kuivaa syötävää, ellei kauho samalla sitä lientä mukana.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom