Raakaa kananmunaa prodepirtelöön?

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja kooma
  • Aloitettu Aloitettu
Liittynyt
8.3.2003
Viestejä
425
Semmoista vaan arvelin kysyä että onko kukaan laittanut raakaa kananmunaa sheikkeihinsä, ja jos on niin millaista niistä on tullut? Itse tulee joskus otettua 40g heraa + 10g rypsiöljyä + banaani sheikin muodossa ja ajattelin että korvais tuon rypsärin ennemmin kananmunalla jos siinä vaan on hitusenkaan verran järkeä.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
kyllähän sitä on tullut pistettyä ja eikä kyllä makuun mitenkään vaikkuttanut, tosin se ei oikeestaan kyllä rypsäriä korvaa kerta siinä on paremmat ravintoarvot ym. jos se on mausta kiinni niin lusikalla rypsäri alas suusta ja huuhtelee sen sitten sillä prodella alas
 
Jos on kolesteroliongelmaa niin keltuaisten syöntiä pitäisi rajoittaa, mutta kyllähän niitäkin voi kohtuudella syödä.
 
Itse vedän aina ennen unia mansikkasuklaa pirtelön, palarin jälkeen päivän toiseksi paras hetki... Ihan helvetin hyvää!!! ennen vedin oliivi/rypsäriä, mutta nyt otan rasvat yöksi van houten kaakaosta.

Pakastemansikoita kourallinen
prk ehrmannia
pari dl maitoa
van houtenin kaakaota 1,5 rkl
loraus makeutusainetta

Kannattaa kokeilla!!:hyper:
 
meneekö porukalla pakki sekasi ku laittaa kanamunaa pirtelöö ? eli letääkö velli.. ?
 

Suositut

Back
Ylös Bottom