- Liittynyt
- 29.11.2004
- Viestejä
- 883
- Ikä
- 44
Tuo 10 min ei kyllä juu riitä mihinkään jos vielä aikoo syödäkin tuota pastaa. Itse keitän helposti ehkä 15min mutta testaan aina sen maistamalla yhden vähän väliä siinä loppuvaiheessa.
Joka tapauksessa tämän kuuluukin jäädä hieman jäykemmäksi kuin normaalin pastan (omasta mielestäni parempi ja ruokaisampi kun saa pureskellakin).
Ja tosiaan tuohon tummaan pastaan prode ero oli 5% mutta monethan vetää kirkkaasti vaaleaa pastaa niin mikähän se ero siihen on? Itse kun olen sitä mieltä, että pienistä eroista koostuu suuria kokonaisuuksia joten jos hintaero ei esim ole aivan mahdoton (ja muuten maistuukin paremmalta) niin parempaan suuntaan menee kun vaihtaa tuotetta.
Joka tapauksessa tämän kuuluukin jäädä hieman jäykemmäksi kuin normaalin pastan (omasta mielestäni parempi ja ruokaisampi kun saa pureskellakin).
Ja tosiaan tuohon tummaan pastaan prode ero oli 5% mutta monethan vetää kirkkaasti vaaleaa pastaa niin mikähän se ero siihen on? Itse kun olen sitä mieltä, että pienistä eroista koostuu suuria kokonaisuuksia joten jos hintaero ei esim ole aivan mahdoton (ja muuten maistuukin paremmalta) niin parempaan suuntaan menee kun vaihtaa tuotetta.