Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Originally posted by smeagol
On sitä jotain tollasta juttua liikkunut. Myydään niitä sellasia vitamiini valmisteita jolla pitäis tulla parempi rusketuskin, sisältää jotain porkkanan aineosia. En tiä onko nää taas näitä "henkimaailman juttuja" ;)
Originally posted by Jaspa
Koska näitä karoteeni pötköjä sitten pitäisi ruveta syömään kesää silmällä pitäen ja kuinka paljon? Vai kannattaako ollenka?
Originally posted by Kraftwerk n
2,2,4,4,6,6,8,8 ja palauttelut päälle , 1vko 250g/ed ja pari viikkoa siitä 150g/eod. Raaste sopii hyvin palautteluun , kuurille kokonaisia porkkanoita.;)
Originally posted by Little Butcher
Onko muilla vastaavia kokemuksia????
Muuten meni ihan oikein, mutta beetakaroteeni on vesiliukoinen. A -vitamiini on rasvaliukoinen, mutta sen esiasteesta beetakaroteenista ei voi saada myrkytysoireita eikä se kerry elimistöön rasvaliukoisen vitamiinin tavoin.strike sanoi:Porkkanathan siis sisältävät A-vitamiinin esiastetta beta-karoteiinia joka on rasvaliukoinen ja kertyy elimistöön mutta aino sivuoire on suurempien määrien myötä kellertävä iho. Jossain tutkimuksessa sanottiin että saa 7-10% paremman rusketuksen (nopeampi, smoothimpi? jotain..). Itse aion popsia jälleen kesän lähestyessä porkkanoita isolla kädellä ja sen lisäksi tästä Vitamaxista saa 5g:sta 18mg beta-karoteenia joka on aika todella hulvaton määrä.
Jaspa sanoi:Kummin kaiman serkku kertoi saaneensa paremman rusketuksen popsimalla näitä oransseja pötkylöitä...
´ljm sanoi:Saapas, oletko nyt ihan varma?
"Sen sijaan beetakaroteenin runsaskaan nauttiminen ei johda elimistössä myrkytykseen. Kertyessään rasvakudokseen se saattaa ainoastaan aiheuttaa ihon kellertymistä."
lähde: http://www.tohtori.fi/eviva/vita2.php3