- Liittynyt
- 27.12.2011
- Viestejä
- 5 017
Kaikkihan tietää, että mäkkärin ja eineshyllyn "liha"tuotteet sisältää oikeasti lähinnä teurasjätettä. Luujauhoa, hermokudosta ym. Kaikkia ällöttää, hyi, en syö. Niin muakin. Mutta tuossa yksi kaveri heitti ilmoille että mikä siinä on sitten epäterveellistä, että syö noita? Sanoi, että on vaan hyvä että koko eläin on otettu hyötykäyttöön. Tietenkin kaikki muut paskat, lisäaineet ja transrasvat noista "ruoista" löytyy, mutta jos keskitytään nimenomaan tähän väitettyyn lihaan niin ei tosiaan itselläni heti sytyttänyt, että mikä se huono juttu noissa luujauhoissa ja muissa on JOS (en tiedä siis) ne sisältävät kuitenkin proteiinia täydellisellä aminohappokoostumuksella. Osaisiko joku iskeä vähän tarkempia detaljeja asiaan liittyen?