Perusasioita

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Funsize
  • Aloitettu Aloitettu

3 kpl M-Nutrition MANIA!

LAADUKAS PWO

-40%
VahvaJussi sanoi:
Meidä terveystiedon kirjassa lukee että puoli litraa maitoa päivässä riittää tyydyttämään päivittäisen välttämättömien proteiinien saannin. :lol2:

Ehkä se riittääkin _välttämättömien_ proteiinien saantiin. Muuten kuulostaa kyllä maitopropagandalta :)

Jollain oli vaikeuksia keksiä proteiinipitoista ruokaa? Seuraa kokkausvinkki:

Kirjolohi - kilon kala maksaa ~5-6e. Protskua 167g. Ripottele kalan pintaan suolaa ja sitruunapippuria -> kääri folioon ja pistä uuniin tunniksi 200 asteeseen. Tulee kalaöljyt samalla. Toimii parhaiten perunan kanssa.

Broilerin koipi/rinta: halvennuksessa usein 2e/kilo. Protskua 160-210g. Sama tunti 200 asteessa uuninkestävässä astiassa kannen alla. Riisiä kaveriksi (proteiinia 10g/100g).

Sika-nauta jauheliha: protskua 175g kilossa. Paista ja mausta, keitä makaroonia ja miksaa puolet jauhelihaa/puolet makaronia. Makaronissa lisäproteiinia 10g/100g.

Ja pirusti kasviksia.
:kippis1:
 
Onkos kukaan testaillut noita maustettuja oliiviöljyjä, esim. valkosipuli/chili/jne.
Aikas tyyritä ovat kylläkin.

Vedän rahkaa tyrnihillon kanssa. 310g purkki maksaa jotain 4.50e, mutta kestää siinä 3 viikkoa kun rahkaa menee 2x500g päivä. Haisee kylläkin vanhalle kuselle, mutta maistuu ok ja kaippa siinä jotain kivoja vitamiinejakin on.
 
tästä oli joskus ennenki puhetta mut en nyt söörtsillä löytäny... eli tosta jauhelihasta, normi pirkka nautasian rasvaprossa on 17%, mutta mites paljo tossa lopullisessa tuotteessa mikä menee suuhun asti on sitä rasvaa? paistan ton aina lusikallisessa rypsäriä, mutta kummiskin pannulle jää tota rasvaa aika reilusti ja haihtuu johonki huitsinhelvettii jne...
 
SuperStar sanoi:
...paistan ton aina lusikallisessa rypsäriä...

Onko käytössä ikivanha valurautapannu vai miksi pitää lisärasvaa käyttää? Normaalin teflonpannun pitäisi riittää hyvin ilman lisäkikkailua jauhelihalle. Itse siivilöin ylijäämärasvat paistamisen puolessa välissä kun sitä on eniten näkyvissä.
 
Itse otan päivän mittaan noin 6-8rkl kylmäpuristettua rypsiöljyä. Öljyt jakautuvat melkein kaikki illan kahdelle ruualle(molemmat hiilarittomia), jolloin otan ehkä 4 tai 5 rkl kokonaismäärästä. Loput sitten tasaisesti päivän muille aterioille(eli niille, aterioille, joilla olisi mahd. vähän hiilareita).
Lisäksi aamulla heitän vappunaamariin Kalaöljykapselin.

Onko tuo saamani määrä liian vähän, vähän, sopivasti, liikaa vai liian paljon?

Kiitos jo etukäteen vastauksista. :thumbs:
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom