• Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

Paras pesukone?

Liittynyt
6.1.2004
Viestejä
45
Tape sanoi:
AEG, Bosch, LG. Eiköhän noista ala löytymän. Toki halvemmallakin pärjää...

"Aikuisella miehellä pitää olla aina vähän kakkaa housussa" - vanha suomalainen sananlasku.
AEG:n brandi kuuluu nykyään Elektroluxille. Mutta jos rahaa on se tonni käytössä niin Miele tai Bosch. Nämä tehdään Saksassa. Muut valmistavat missä valmistavat vaikka eipä sillä ole kuin henkistä merkitystä, laatua valvotaan samalla lailla. Ja ei ehkä kannata liikaa tuijotella noihin pesutulos tai energialuokka merkintöihin. Valmistaja saa valita millä ohjelmalla kyseinen testi tehdään ja ei ole mitenkään tavatonta että testeihin toimitetaan "viriteltyjä" malleja. Tämä koskee tosin enemmänkin niitä halvempia koneita
 
Liittynyt
17.2.2004
Viestejä
944
Jos todella haluu tietää minkä koneen kannattaa ostaa (ei hajoa, toimii hyvin) niin kannattaa käydä kysymässä ihan pesukoneita korjaavasta liikkestä. Siis ihan firma joka korjaa kodinkoneita, ne sanoo kyl suoraan mikä on paskaa ja mikä ei.
 
Liittynyt
3.7.2002
Viestejä
957
Ikä
47
mage sanoi:
Älä ainakaan UPO:a osta. Ne on aivan paskoja.
Täältä kans yks pitkä miinus UPO:lle, pari vuotta takaperin ostettiin UPO Maxi 510 ja just kun sen sai himaan roudattua sai saman tien roudata takaisin kun ei ottanut vettä sisään. No, vaihtokone toimikin sitten vuoden kunnes poistomoottori rupesi pitämään kauheata kirkunaa. Kirkui vuoden ajan kunnes ei poistanut vettä sitten enää ollenkaan, sain onneksi itse kolvin kanssa homman toimimaan taas. Nyt on pelannut taas vaihteeksi ilman ongelmia, mutta seuraavaa vehjettä ostaessa kyllä tietää mitä ei ainakaan osta.
 

Neuvostoliitto

Pertti
VIP
Liittynyt
13.9.2002
Viestejä
3 673
Ikä
41
Hyvähän se teidän vanhakin on. Vai onko? Meillähän on se "suomenhalvin" Candy Expertin 5v best-buy takuulla. Siitä lähtis huippudesignkone halvalla. Ostat vaikka sit kun tullaan naapuriin... :kippis1:
 

jiimanni

VIP
Liittynyt
29.1.2003
Viestejä
226
Meilläpäin ei ole muuta kuin hyviä kokemuksia Upoista! POrukoiden jää-pakastinkaappi kesti yli 20 vuotta ja jäi seuraavien asukkaiden käyttöön asuntoa myytäessä, oma ensimmäinen Upon pyykinpesukone kesti monta vuotta todella hyvin kunnes lähti erossa entisen naisen matkaan (toimii vielä nykyäänkin) ja nykyään löytyy upon astianpesukone ja pyykinpesukone.. Eli ei muuta kuin postitiivista sanomista. Joten suosittelen silti tutustumaan Upoihin.. Tämä näin minun primitiivisenä mielipiteenäni.
 

S225T

Mode
Liittynyt
17.4.2002
Viestejä
4 827
Kaupunki
Helsinki
Oma, ja kaikkien tuntemieni merkistä kokemusta omaavien kollektiivinen kokemus ja käsitys: mikään ei paini samassa sarjassa kuin Miele. Kallis, mutta hyvä. Pätee lähes kaikkeen mitä kyseinen yhtiö valmistaa. Eli jos sillä hinnalla ei hirveästi ole väliä, suosittelen.
 
Liittynyt
16.12.2002
Viestejä
6 555
Elektrohelios on toiminut jo 10 vuotta ja varmasti on pessyt noin 2 krt viikossa pyykkiä. Ja on muutenkin kokenut kovia, olen muutaman kerran muuttanut ja en ole muistanut laittaa niitä siirtotukia paikalleen(kuulemma ei ole hyvin terveelistä koneelle). Muutaman kerran hieman on tullut ylitäyttöä ja aika kovilla on linkoillut kone. Samoin sellainen 700ml hiuskiinne purkki on kerran ollut pyykin mukana.(piti aika kovaa meteliä linkouksen yhteydessä)
Nykyään taloyhtiössä on ilmaiset pyykinpesut alakerran koneilla joilla pesee 3krt enemmän kerralla kuin tuolla omalla ja nopeammin. Joten siellä käyn pesemässä kaikki isot pyykit ja pienempiä enää kotona.
 

Viikate74

Bukkake Fighter
Liittynyt
22.2.2003
Viestejä
1 805
Ikä
45
Pyykkäriä ostaessa kannattaa pyrkiä ostamaan sellainen jossa 5v takuu.

Aikanaan ostin Indesit merkkisen koneen joka paloi viikko takuun loppumisen jälkeen (1v)

Sitten ostin Expertiltä kunnon koneen ja siihen Best By takuun, voi ainakin 5 vuotta olla huoleti.
 
Liittynyt
7.1.2004
Viestejä
13 094
foobari sanoi:
No, vaihtokone toimikin sitten vuoden kunnes poistomoottori rupesi pitämään kauheata kirkunaa. Kirkui vuoden ajan kunnes ei poistanut vettä sitten enää ollenkaan, sain onneksi itse kolvin kanssa homman toimimaan taas.
Ei siihen vaihtoon muistaakseni kolvia tarvinnut... Vähän yli takuuajan meilläkin toimi poistopumppu, mutta varaosa onkin pelannut jo pitkään. Muuten ajaa asiansa, mutta lingota pyykki pitää kahteen kertaan.

Ja eipä hifistellä näissä asioissa, akalle vaan pyykkilauta käteen :sovinisti:
 

MHK

Allapito
VIP
Liittynyt
1.12.2003
Viestejä
7 053
tosimies lähettää kakkaiset housunsa äitille postin kautta pestäväksi kerran kuussa :arvi: pyykkikoneet on homppeleiden keksintöä
 

Huppe

Iso Kingi H.
Mode
Liittynyt
1.6.2004
Viestejä
16 117
Ikä
43
Taloyhtiössämme olisi kyllä täysin uudet huippulaatuiset (3-5000eur/kpl) olevat pesukoneet ja kuivausrummut... Ei sinne pesutupaan kyllä jaksa raahata pyykkejä... :down:
 

Huppe

Iso Kingi H.
Mode
Liittynyt
1.6.2004
Viestejä
16 117
Ikä
43
Taas sama pulma edessä. Siemens oli paskaa, joku muu nyt sitten seuraavaksi (joo Siemensissä hajoilee ne kumikaulukset jos niissä pesee rintsikoita joissa kaarituet). Mutta mikä? Mielekö? En kyllä maksa merkistä 2x sen mitä esim. LG maksaa.
Koko torni pitäs ostaa ja mielellään halvalla + ainakin 5v takuulla.

AEG, Bosch, LG. Eiköhän noista ala löytymän. Toki halvemmallakin pärjää...
Noista vois jonkin arpoa...
 
Liittynyt
31.3.2008
Viestejä
278
Napostelis kyllä ostaa kans pesukone, ois se vaan opiskelijalle luksusta :) En hirveitä summia pysty siihen upottaan (jos ei kukaan sponssaa :D), mielellään (mahd. paljon) alle viidensadan pitäs irrota. Pienenä jäi ihme kammo päältä täytettävistä koneista, sellaista en huusholliini ikinä ota.
 

Neuvostoliitto

Pertti
VIP
Liittynyt
13.9.2002
Viestejä
3 673
Ikä
41
Veikkaan, että Huppe käyttää konetta max. 6kk ennenkuin menee myyntiin. Eli osta halvin mitä rahalla saa.
 
Liittynyt
12.8.2006
Viestejä
232
Itse voisin suositella LG:tä, itellä moinen ollut reilut 5 vuotta, ei kertaakaan mitään ongelmia. Mahtuu kerralla 7 kg tavaraa ja linkoaa (suht hiljaisesti) 1400. Ainoa "miinus" noissa LG:n malleissa kaiketi on ettei niitä saa päältä ladattavina, tässä tapauksessa se on tuskin ongelma jos olet koko tornia hankkimassa.
 
Liittynyt
18.4.2002
Viestejä
1 395
joo Siemensissä hajoilee ne kumikaulukset jos niissä pesee rintsikoita joissa kaarituet
Kai nuo kaarituelliset rinulit on laitettu pesupussissa koneeseen? Hajoaako kummit siinäkin tapauksessa?
 
Liittynyt
8.4.2004
Viestejä
1 063
Miele, jos koneen ulkonäöllä ei ole väliä. LG:tä välttäisin, anopilla mennyt pesukoneesta laakeri vaihtoon (onneksi olli jatkotakuu) ja nyt kiukuttelee kuivausrumpu, jonka lämpötila-anturia ei saada korjattua. Ollut vissiin jo toista kuukautta huollossa.
 
Ylös