Maraboun kookos, minttukrokantti ja daim. Kookosta en ole edes laivalla enää nähnyt tänä vuonna. Daimia meni kolme levyä ensimmäisellä maistiaisviikolla. Todella hirveä tuote.
En ole syönyt nyt puoleentoista viikkoon suklaata ollenkaan ja finnien määrä on pudonnut pärstästä huomattavasti. Muita makeisia ja rasvasempaa ruokaa olen kyllä syönyt normaalia enemmän. Monesti iltasin meinaan hajota sokerin puutteeseen.
Ennen kouluikää minut, ja kenties monet muutkin on opetettu sokerin perään (1.5l limupullo viikonloppuna + karkit ja jäätelökin toisinaan. Arki sitten erikseen.). Pitäisi laittaa ikärajat ja annostus-suositukset näihin tuotteisiin.
Kevyttä offia näin illan ratoksi. Jatkakaa
Luulin, että kyse oli suklaasta, mutta täällä puhutaankin jostain Twixeistä, kismeteistä ja valkoisesta tobleronesta. Twix on keksi, jonka päällä on toffeeta ja se on kuorrutettu maitosuklaalla. Maitosuklaa ei ole edes suklaata itsessään.
Fazerin premium block on suht edullinen tumma suklaa. Nykyisin käytän kuitenkin Lindtin 85%:sta kun muutakaan yhtä vahvaa ei ole tiedossa.
99%:nen maksaa muistaakseni jo lähemmäs 40 euroa kilo, kun 85%:sta saa alle 30 e/kg.Tuotetietojen mukaan 85%:sta on sokeria korkeintaan 7% ja koska en syö sitä kuin korkeintaan muutaman palan kerralla, niin sokeria tulee vain pari grammaa, mistä ei voi olla huolissaan.
Tästähän ei kuitenkaan taida olla kyse, vaan jotkut vain haluavat mahdollisimman väkevää suklaata. Vielä riittää tämä, mutta ehkä vuoden päästä mielii jo vahvempia aineita. Porttiteoria toimii!
Jos suklaata ostaa, niin kaipa se ihan se ja sama on, minkä patukan mussuttaa. Kaikissa niissä on hirveästi sokeria ja rasvaa. Sillä viidelläkymmenellä sentillä saa melkein jo banaanin ja rahkapurkin.