Paras perussuklaa

Pandaltahan on pieni tummasuklaalevy, ei siinä ole kai kuin noin 50g tummaa sukulaatia. hinta jotain 60 senttiä.

Mitens olis Yankee Bar. Maultaan vähän samantyyppinen, kuin Mars, ja kaloreita noin 200. Hintakaan ei ole 40 senttiä enempää yleensä.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
siinä mainoksessa missä ne inkkarit vaeltaa. ja siltä vanhemmalta loppuu puhti mutta siiten ku se ottaa haukun marssista nii kas kumma mieshän pomppaa vaeltamaan ku viimeistä päivää. nii et ehkä se mars on hyvä valinta.:)
 
On se suklaa kuitenkin terveellisempää kuin jotkin irtokarkit, joissa ei ole kuin sokeria, väriaineita ja muita ihme myrkkyjä.

Karkkipusseissa on proteiinia semmoiset 0-5g/100g. Suklaassa (snickers, fazerin sininen) on proteiinia n. 10g/100g. Molemmissa siis aika säälittävästi, mutta suklaa voittaa silti :)
 
siinä mainoksessa missä ne inkkarit vaeltaa. ja siltä vanhemmalta loppuu puhti mutta siiten ku se ottaa haukun marssista nii kas kumma mieshän pomppaa vaeltamaan ku viimeistä päivää. nii et ehkä se mars on hyvä valinta.:)
Joo, se on niin suloinen inkkari.:lol2:
 
On se suklaa kuitenkin terveellisempää kuin jotkin irtokarkit, joissa ei ole kuin sokeria, väriaineita ja muita ihme myrkkyjä.
Ei tuollaiset suklaapatukatkaan kovin terveellisiä ole. Niissä on useimmissa ties mitä kovetettua kasvirasvaa (=transrasvaa) seassa ja hyvin paljon sokeria. Ei tuosta ravintoa enää kovin paljoa huonommaksi saa, vaikka kuinka yrittäisi.

Joku fazerin sininen suklaa (ja vastaavat maitosuklaat) on ihan ok siinä mielessä, että se pelkkää maitosuklaata ilman mitään lisättyjä kasvirasvoja. Mutta sokeriahan siinäkin todella paljon.


Terveyden kannalta paras vaihtehto suklaista on tumma suklaa, joka on itse asiassa varsin terveellistä kamaa. Paljon hyviä rasvoja, kuitua, kivennäisaineita ja antioksidantteja. Toki siinä on varsin paljon energiaa ja jonin verran sokeriakin, mutta kokonaisuutena ja sopivissa määrin nautittuna sopii hyvin terveelliseen ruokavalioon.

Tummista suklaista suosittelen jokapäiväiseen käyttöön Lidlin 70% ja 75% tummia suklaita. Todella edullisia ja kohtuullisen hyvänmakuisia suklaita. Tokihan sitten parempiakin suklaita löytyy, mutta hinta on kovempi ja saatavuus Suomessa varsin huono.
 
joulu lähestyy ja varmaan mummulta saa taas geishaa ainakin tonnin...:hyper:
ite oon hulluna myös valkoseen suklaaseen mitä liidelistä saapi. meinaa vaan käydä silleen et ei ehdi aina kotia ajella kun levy on jo tuhottu...
 
Mitä tuosta suklaan maistelusta sen kummempia taivastelemaan, veriarvoiltaan suht terve ihminen kun silloin tällöin haluaa patukan herkutella, niin mun mielestä ei kyseessä ole yhtään sen kummempi asia kuin kasa kaloreita.
Tumma suklaa tulee useasti valittua, onhan siinä jonniin verran vitamiineja ja hivenaineitakin, erinomainen tekosyy :D
 
Itsehän en niinkään ole karkkien ja suklaan perään,mutta silloin ku himo yllättää,ni number one on kyllä: Fazermint.350gramman rasia menee kevyesti leffaa kattellessa.
Hyvänä kakkosena tulee samankokoinen rasia geishaa
Olo tosin ei ole tuollaisen suklaamäärän jälkeen paras mahdollinen,mutta viis siitä:hyper:
 
Ei tuollaiset suklaapatukatkaan kovin terveellisiä ole. Niissä on useimmissa ties mitä kovetettua kasvirasvaa (=transrasvaa) seassa ja hyvin paljon sokeria. Ei tuosta ravintoa enää kovin paljoa huonommaksi saa, vaikka kuinka yrittäisi.

Joku fazerin sininen suklaa (ja vastaavat maitosuklaat) on ihan ok siinä mielessä, että se pelkkää maitosuklaata ilman mitään lisättyjä kasvirasvoja. Mutta sokeriahan siinäkin todella paljon.


Terveyden kannalta paras vaihtehto suklaista on tumma suklaa, joka on itse asiassa varsin terveellistä kamaa. Paljon hyviä rasvoja, kuitua, kivennäisaineita ja antioksidantteja. Toki siinä on varsin paljon energiaa ja jonin verran sokeriakin, mutta kokonaisuutena ja sopivissa määrin nautittuna sopii hyvin terveelliseen ruokavalioon.

Tummista suklaista suosittelen jokapäiväiseen käyttöön Lidlin 70% ja 75% tummia suklaita. Todella edullisia ja kohtuullisen hyvänmakuisia suklaita. Tokihan sitten parempiakin suklaita löytyy, mutta hinta on kovempi ja saatavuus Suomessa varsin huono.

Suomalaisissa tuotteissa EI OLE TRANRASVAA!
 
Suomalaisissa tuotteissa EI OLE TRANRASVAA!

Mikä se sellainen TRANRASVA on? Sitä ei varmaankaan ole missään, mutta taas Transrasvoja on sipseissä ja ranskanperunoissa, paistetussa kanassa, lähes kaikissa leivonnaisissa, kuten kakuissa, munkeissa, donitseissa ja muussa pikaruuassa. Transrasvoja on margariineissa, pikkuleivissä, kekseissä, pakasteissa ja monissa muissa valmisruuissa. Transrasvoja on yllättävissäkin elintarvikkeissa, kuten muroissa, myslissä, energiapatukoissa, popcornissa, kalapuikoissa, pitsoissa ja muissa rasvoja sisältävissä pakasteruuissa. Jos viilataan pilkkua niin CLA on myös transrasva mikä on terveellinen sellainen.:)
 
JOS mä söisin suklaata ym. turhuuksia ja tekisin syntiä niin söisin ehdottomasti A-haa (?) patukoita (niitä missä on punainen kääre ja on pieniä kun mitkä) Hyviä muistaakseni!
 
JOS mä söisin suklaata ym. turhuuksia ja tekisin syntiä niin söisin ehdottomasti A-haa (?) patukoita (niitä missä on punainen kääre ja on pieniä kun mitkä) Hyviä muistaakseni!
Tuossa taannoin tuli Pandan tehtaanmyymälästä tuliaisena laatikollinen noita Ahaa -suklaapatukoita. Laatikko ammotti melko nopeasti tyhjyyttään. :kuola:

Muuten tulee "välipalana" syötyä nykyään lähes aina Tuplaa. Tosin suklaapatukka varsinaisena välipalana tulee ehkä syötyä ehkä 1-2 krt viikossa. Sekin silloin kun on koulussa, ja tunteja enää tunti tai pari jäljellä. Saa sellaista pika-apua siitä patukasta. :) Sitten parin tunnin päästä patukasta kauraa ja maitoa. "Jälkiruokasuklaat" ovat sitten taas asia erikseen. :lol2:
 

Suositut

Back
Ylös Bottom