Paras öljy...?

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Pete69
  • Aloitettu Aloitettu
Liittynyt
19.1.2004
Viestejä
106
Ikä
55
Mikähän olisi mielestänne paras ruokaöljy? Tarkoitan sellaista, jota siis käytetään kaikessa normaalissa ruoanlaitossa esim. ruoan paistaminen, munien paistaminen, salaatit, popcorn jne...
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Pete69 sanoi:
Mikähän olisi mielestänne paras ruokaöljy? Tarkoitan sellaista, jota siis käytetään kaikessa normaalissa ruoanlaitossa esim. ruoan paistaminen, munien paistaminen, salaatit, popcorn jne...

Oliivi-, rypsi-, auringonkukkaöljyt. Itse käytän noita
 
Luulin jo otsikon perusteella että pääsen mainostamaan niin kuin töissä teen:
Omani ja öljy yhtiön puolesta voin suositella . . . . :D

No asiaan, oliivi-,rypsi-,auringonkukkaöljyt. Riippuu että kuinka hifistelee mutta näillä on ruoka valmistunut ja maistunut.
 
Hieman tarkennusta kaipaan - onko joku tietty merkki, hinta/laatusuhde.. jne.
 
Rainbow kylmäpuristettu oliiviöljy ollut täällä aktiivikäytössä sekä kylmiltään esim. salaattikastikkeena että ruoanlaitossa. Hyvä hinta-laatusuhde, mieto maku, nyt ei ole vaan vähään aikaan näkynyt lähikaupassa eikä isommassakaan marketissa, jossa tuli käytyä. Hinta muistaakseni about 2,6 euroa puolen litran pullo. Nyt on em. syystä joutunut käyttämään Bertollin oliiviöljyä, joka maksaa tuplasti.
 
Virgino kylmäpuristettu rypsäri on kyllä parasta! Taitaa maksaa 0,5l/5e
 
RikuRiuku sanoi:
Virgino kylmäpuristettu rypsäri on kyllä parasta! Taitaa maksaa 0,5l/5e

Miksei Rainbow, Pirkka tai Golden Star ? Maksavat melkein puolet vähemmän - ja ainakaan mun makunystyrät ei huomaa mitään eroa. Sisältö on aivan samaa / ellei parempaakin.. Tietty sit Virginoa, jos on fyrkkaa ja hirveet plaseboot lihaskasvuun saa siitä, että luulee tietävänsä syömän paraslaatusta tavaraa .. :)
 
Yleensä joku halppis oliiviöljy, esim tuo rainbow. Salaatteihin sitten jotain fiininpää. Jos tekee mieli tehdä wokissa jotain viimeisen päälle niin sitten pähkinäöljy, mutta koskapa on sika kallista niin aikas harvoin tulee käytettyä.
 
Makunsa puolesta parasta on paahtamaton seesamiöljy, jota käytän kaikkeen muuhun kuin popkorneihin. Tietenkin, jos ei pidä seesamista, paha juttu sillä maku on todellakin voimakas ja omalaatuinen. Toinen suosikkini on auringonkukkaöljy, joka ei tunnetusti maistu oikein millekään, ominaisuus yhdessä hinnan kanssa tekee siitä erittäin sopivaa heinäkuisiin tempuraorgiohin (joo, kyllä sitä on kerran vuodessa saatava kunnon läjä friteerattua parsakaalia!).
 
Valkosipuli IMMI
Alavuden öljynpuristamon näyttäisi olevan keskiseltä oon ostanut,

Niin vietävän hyvää että tekisi juoda kerralla koko pullo :kuola: . ja niin rypsiöljyhän toi on...
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom