- Liittynyt
- 30.7.2010
- Viestejä
- 369
Riippuu kai siitä miten määritellään kallis ja paljon tienaa rahaa. Saa sitä lihoja halvemmallakin.
Jep. Metsässä on lihaa eikä maksa kun luodin verran.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Riippuu kai siitä miten määritellään kallis ja paljon tienaa rahaa. Saa sitä lihoja halvemmallakin.
Jep. Metsässä on lihaa eikä maksa kun luodin verran.
Aineenvaihdunta pystyy käsittelemään vain 30g proteiinia per ateria. Erityisesti ison pihviaterian jälkeen tämän huomaa kun joutuu paskantamaan sulamatonta pihviä.
Aineenvaihdunta pystyy käsittelemään vain 30g proteiinia per ateria. Erityisesti ison pihviaterian jälkeen tämän huomaa kun joutuu paskantamaan sulamatonta pihviä.
Paljonko sitä nyt sit imeytyy per ateria?Arska sano 70g.
Paljonko sitä nyt sit imeytyy per ateria?
Aineenvaihdunta pystyy käsittelemään vain 30g proteiinia per ateria. Erityisesti ison pihviaterian jälkeen tämän huomaa kun joutuu paskantamaan sulamatonta pihviä.
Minä jo huolestuisin jos suoliston läpi kulkeutuisi sulamatonta ruokaa, sillä se on jo merkki sairauksista. Elimistö ei normaalisti päästä mitään sulamatonta ruokaa läpi, vaan jatkaa sen sulattelua kauemman aikaa.
Mielestäni onkin siis aivan väärin pohtia sitä kuinka paljon voi kerralla syödä proteiinia, sillä elimistö käsittelee ruokaa kauan. Silloin kun sinä vedät jo seuraavaa ateriaa, ei vanhasta ole vielä otettu edes kaikkea irti.
Minä jo huolestuisin jos suoliston läpi kulkeutuisi sulamatonta ruokaa, sillä se on jo merkki sairauksista. Elimistö ei normaalisti päästä mitään sulamatonta ruokaa läpi, vaan jatkaa sen sulattelua kauemman aikaa.
Mielestäni onkin siis aivan väärin pohtia sitä kuinka paljon voi kerralla syödä proteiinia, sillä elimistö käsittelee ruokaa kauan. Silloin kun sinä vedät jo seuraavaa ateriaa, ei vanhasta ole vielä otettu edes kaikkea irti.
Aineenvaihdunta pystyy käsittelemään vain 30g proteiinia per ateria. Erityisesti ison pihviaterian jälkeen tämän huomaa kun joutuu paskantamaan sulamatonta pihviä.