Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Kova suoritus jälleen, vaikkei se ihan suoraan verrattavissa amerikkalaisten vastaaviin olekaan.
Olikos se nyt niin, että sekä pirtelö että ranskisboxi ovat vähän niinku kysymysmerkki kokojensa osalta?
@Mywor
Juu, siksi olikin omassa haasteessa 1 ylimääräinen iso pirtelö sekä isot ranskalaiset ;)
McDonaldsin USA-sivustoltahan toi selviää suuntaa antavasti (kalorit eivät kerro kaikkea). Isot ranskalaiset olisivat hieman isommat (510kcal vs 448kcal) ja pirtelö ilmeisesti todella paljon isompi (810kcal vs 340kcal).
Hyvä suoritus. Ajattelin että Jesse noin varttiin tuon setin vetää, ja sinne paikkeille se menikin. Pirtelöistä sen verran, että Jenkeissä taitaa iso shake olla 0,8l, ja Suomessa 0,5l. Eli 4x0,8l=3,2l, kun Jesse veti 5x0,5l=2,5l. Siis 0,7l olisi käsittääkseni pitänyt vielä pirtelöä vetää, jotta olisi sen osalta ollut identtinen veto Stonieen ym. nähden. Tuskinpa tuo olisi kuitenkaan kauheasti aikaa lisännyt, kun pirtelö taitaa olla helpoin osuus tuossa haasteessa.
Totta. Stonie myös suorituksessaan puhui tuosta ranskalaisten ahtamisen vaikeudesta, ilmeisen vaikeaa syötävää suuressa määrin. Mikä muuten tällä hetkellä tekee suurimman eron itsesi ja aivan maailman huippujen välillä? Esimerkiksi juuri tuon haasteen kohdalla, jonka Stonie veti käsittämättömästi 5min 31sec. Onko kyse puhtaasti tekniikasta tuon syömisnopeuden suhteen, vai myös vatsalaukun vetoisuudesta? Eli vaikka tuo neljä ateriaa upposi, niin hidastuiko syöminen ratkaisevasti loppua kohden vatsan täyttyessä? Jos siis vetosiuus olisi esimerkiksi pari litraa isompi, niin nopeutuisiko syöminen automaattisesti tällaisissa 10-15min vedoissakin, joissa vatsaa ei kuitenkaan vedetä aivan täyteen?Juu tuskin olisi lisännyt ja tosiaan ranskalaisia itsellä oli vähän enemmän jotka taasen on haasteen vaikein osuus. Varmaan about samaa tasoa siis jenklihaasteen kanssa.
No joku amatööri ainekin kuoli kun yritti syödä helvetin isoa donitsia ja sitten tukehtui siihe, ihan tässä tänä keväänä vielä.Onko näitä haasteita Guinnesin ennätyksissä mitäään? Mä muistasin semmotteen homman ettei vuosiin olisi ollut kun joku tukehtui tai ainakin meinasi tukehtua hodariin. Niin haperoa tietoa mulla että jonkun on nyt syytä tarkentaa.
Onko näitä haasteita Guinnesin ennätyksissä mitäään? Mä muistasin semmotteen homman ettei vuosiin olisi ollut kun joku tukehtui tai ainakin meinasi tukehtua hodariin. Niin haperoa tietoa mulla että jonkun on nyt syytä tarkentaa.
Totta. Stonie myös suorituksessaan puhui tuosta ranskalaisten ahtamisen vaikeudesta, ilmeisen vaikeaa syötävää suuressa määrin. Mikä muuten tällä hetkellä tekee suurimman eron itsesi ja aivan maailman huippujen välillä? Esimerkiksi juuri tuon haasteen kohdalla, jonka Stonie veti käsittämättömästi 5min 31sec. Onko kyse puhtaasti tekniikasta tuon syömisnopeuden suhteen, vai myös vatsalaukun vetoisuudesta? Eli vaikka tuo neljä ateriaa upposi, niin hidastuiko syöminen ratkaisevasti loppua kohden vatsan täyttyessä? Jos siis vetosiuus olisi esimerkiksi pari litraa isompi, niin nopeutuisiko syöminen automaattisesti tällaisissa 10-15min vedoissakin, joissa vatsaa ei kuitenkaan vedetä aivan täyteen?
Aikaisemminkin tullut mainittua, mutta olisi siisti nähdä sushihaaste jossain vaiheessa. Eli Suomi 100-hengessä ainakin se 100 palaa naamariin. Tuo olisi kuitenkin halpa toteuttaa, kun lounasbuffetissa kävisit kiskaisemassa. Nuggett-haasteen perusteella sushia kylläkin uppoaisi reippaasti yli 100 palaa.
Mites @Mywor , kun tuolla veden kittaamisella kasvatetaan kapasiteettiä niin eikö siinä tule helvetin huono olo? Pistätkö suolaa sinne veden sekaan vai otetaanko sen muualta? Oot vissiin laskenut paljon sitä tarvii ottaa, muutenhan vois käydä ohrasesti, tai ainakin se huono-olo?
Tuo Sushi voisi toki olla ihan hyvä, mutta vähän kyllä kartan mihinkään buffettiin kuvailemaan menoa ja syömään sinne yhtä asiaa ihan helvetisti. Tuskin yrittäjä hirveästi arvostaisi tai muut asiakkaat.