- Liittynyt
- 7.5.2005
- Viestejä
- 1 224
Tämä tredi lopettaa vihdoinkin ikuisen oliivi VS rypsi -kamppailun - edellisen murskavoittoon! :evil: Virginon myynti ei tästä tredistä enää tokene!
*Tuoreen tutkimuksen mukaan oliiviöljy sisältää ibuprofeiiniin verrattavia tulehduksenkukistajia. Eiköhän tässä vaiheessa viimeistään luovuteta se rypsiöljy biopolttoaineeksi ja vedetä tätä jaloa ruoka-ainetta, joka on ollut Välimeren ihmisten ja Chuck Norrisin kunnon salaisuus jo vuosituhansia.
http://www.soneraplaza.fi/ellit/artikkeli/0,2705,h-2129_a-310375,00.html
*Tredissä(ni) Super-ruoat on oliiviöljy kelpuutettu lähes joka listalle.
*Rypsihän on luonnostaan ihmiselle myrkyllinen kasvi, jonka öljy on vasta 70-luvulla jalostettu vaarattomaksi ihmiselle. Sen "terveellisyys" on pitkälti maatalouspolitiikkaa ja perustuu siihen uskoon että mitä enemmän monityydyttymättömiä sen parempi muka. Kuitenkin monityydyttymättömät rasvat ovat liikasaantina haitallisia, eivätkä rypsin omega-3:set käsittääkseni edes juuri konvertoidu EPAksi ja DHAksi (ks. vika linkki).
* Oliiviöljyssähän on sen verran vähän ( 10-13%) näitä monityydyttymättömiä (sekä o-3 että o-6), että se ei suuremmin omega 3/6 -suhteeseen vaikuta. Joka siis on tästä suhteesta huolissaan, paikkailkoon tilannetta - rypsin sijasta, kalaöljyn lisäksi - pellavansiemenöljyllä.
*Tästä vielä rypsin (canola oil) vastaista propagandaa: luettava jenkkifiltteri päällä tosin. Tässä vastakkainen kommentti aiheesta sekä aihetta koskeva linkki.
*Tuoreen tutkimuksen mukaan oliiviöljy sisältää ibuprofeiiniin verrattavia tulehduksenkukistajia. Eiköhän tässä vaiheessa viimeistään luovuteta se rypsiöljy biopolttoaineeksi ja vedetä tätä jaloa ruoka-ainetta, joka on ollut Välimeren ihmisten ja Chuck Norrisin kunnon salaisuus jo vuosituhansia.
http://www.soneraplaza.fi/ellit/artikkeli/0,2705,h-2129_a-310375,00.html
*Tredissä(ni) Super-ruoat on oliiviöljy kelpuutettu lähes joka listalle.
*Rypsihän on luonnostaan ihmiselle myrkyllinen kasvi, jonka öljy on vasta 70-luvulla jalostettu vaarattomaksi ihmiselle. Sen "terveellisyys" on pitkälti maatalouspolitiikkaa ja perustuu siihen uskoon että mitä enemmän monityydyttymättömiä sen parempi muka. Kuitenkin monityydyttymättömät rasvat ovat liikasaantina haitallisia, eivätkä rypsin omega-3:set käsittääkseni edes juuri konvertoidu EPAksi ja DHAksi (ks. vika linkki).
* Oliiviöljyssähän on sen verran vähän ( 10-13%) näitä monityydyttymättömiä (sekä o-3 että o-6), että se ei suuremmin omega 3/6 -suhteeseen vaikuta. Joka siis on tästä suhteesta huolissaan, paikkailkoon tilannetta - rypsin sijasta, kalaöljyn lisäksi - pellavansiemenöljyllä.
*Tästä vielä rypsin (canola oil) vastaista propagandaa: luettava jenkkifiltteri päällä tosin. Tässä vastakkainen kommentti aiheesta sekä aihetta koskeva linkki.