Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Mikä, mistä hommasit?

Kerropa sitte kokemuksia.

Jotain tämmöstä monikäyttöistä oon miettiny kellarin entiseen uunitupaan. Nimenomaan uunilla, muttei mitään lissu-leivinuunikompleksia. Kasarilla sieltä on se vanha iso varaava uuni purettu, ja laitettu tilalle höpöhöpö peltitakka, joka lämmittää kuin kiuas (hetken kovaa) mutta on täysin hyödytön.

Valmista tai muurattua, poikkeusaikojen kokkauspaikaksi ja myös lämmönlähteeksi sekä tunnelmanluojaksi. Sunnuntaiaamun pannukahvien keittopaikka.
Tämmönen sinne kellariin.


View: https://www.instagram.com/reel/DAqbFbMudUG/?igsh=MW9udTE0a3ZhdG96cw==
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO

Kokemuksia sitten kun kiuas saadaan tulille.

Nämä valmistetaan jossain entisen jugoslavian suunnalla ja lähetys lähti liikkeelle virosta.
Mutta mitä sitä nyt tuossa syynäilin niin hinta/laatu ihan ok:lta näyttää.
Mikään premium tuote tämä ei kyllä ole.
Ota ekat savut ulkona. Ja tsekkaa sitten huolella että alkaa vetämään savut oikeaan suuntaan. Meillä meni palautukseen, en muista mikä koontavika siinä oli, mutta toinen kappale oli ihan priimaa.
 
Paistinpannuista ja kelloista olen muodostanut toimivan mieltymyksen.

Valurautapannu on hyvä paistamiseen. Syvällä hiiliteräspannulla paistan kaiken mikä ei sovi peruspannuun. Homma toimii riittävän hyvin, kun oppii noiden metkut. Mikä parasta saa raaputtaa karstat ronskisti irti. Tefloniin kyllästyin, kun aina rikki.

Kelloja on kolme eri vaatteille. Eivät ole kalliita, mutta nättejä. Luin jostain että ulkonäköä naiset katsoo eikä kellon hintaa. Niistä näkee myös ajan. Kotona käytän perinteistä tiimalasia. Siitä lapset oppivat miten se elämä vääjäämättä valuu piirrettyjä tapittaessa.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom