Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Kylmä. Villapaita päällä. Sormet jäässä. Harmi, ku pleikkaa ei voi oikein pelata lapaset kädessä.
Ota haastena ja striimaa twichiin(*). Elden ring lapaset kädessä(*).

(*) Tai onlyfanssiin pelkästään lapaset kädessä Joojoo, tiedän missä se ovi on..mennään mennään..
 
Ite ostin ny vielä Nitecore BR35 lampun tuohon graveliin, vaikka katotaan nyt, miten jaksaa enää tähän vuoden aikaan fillarilenkkiä heittää saatika pimeällä. Valaisee ilmeisesti täältä Kuopioon.

Itekin niitä paljasranteisia köyhiä, niin tunnistaa, jos miitti järjestetään. Tai tunnistaa varmaan romilleistakin. Jonkun on Seagraminkin tontti hoidettava.
 
lihaskuntotunnilla. Alkaa vituttamaan.
Mikähän vttu se tuo lihaskunto on, kun sitä niin kovin monessa paikassa / valmennuksessa markkinoidaan ”sisältää lihaskunto-ohjelman”. Se vähän mitä mä oon opiskellut tuota voimailuahommelia, niin en missään koulutuksessa oo koskaan törmännyt lihaskuntoharjoittelun opetukseen. On kyllä ollut puhetta maksivoimasta, hypertophiasta, nopeusvoimasta ja kestovoimasta. Osaako joku sanoa mitä tuolla lihaskunnolla tarkoitetaan?
 
Mikähän vttu se tuo lihaskunto on
Lihaskunto polttaa rasvaa 🤔 Nimittäin tuo rasvan polttaminen on ihan ykkösasia naisille suunnatuissa liikuntajuttujen mainoksissa. Eli naisten oletetaan kiinnostuvan liikkumisesta vain siksi, että kaikilla on ilmeisesti hirmuinen halu ja tarve vähentää rasvan määrää kehossaan. Varmasti liittyy siihen, että ne jalkojen lähentäjä- ja loitontajalaitteet ovat hyvin suosittuja, koska niillä voi tietysti paikallisesti polttaa reisirasvaa 🥳
 
Saatanasti tuulee ja sataa täällä etelässä. Floridaan verrattuna kuitenkin aika mietoa tuulenvirettä.

Ja kelloista vielä. Ei ketään kalliin kellon omistajaa kiinnosta muiden ranteissa olevat kellot ja päinvastoin. Siis siinä mielessä, että arvostettaisiin ihmistä kellon mukaan.

On monia halvempia ja yhtä kiinnostavia kelloja kuin tämä oma rolle. Rollessa itseäni kiehtoo esim. viimeistelyn laatu ja käyntitarkkuus.

Toi omani heittää +1s/pvä. Aika hienoa mekaaniselta laitteelta.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom