Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Tän nappasin omaan reenipenkkiin rokkimusasta:



Nää vanhat Martyn klassikkosoolot ei oo ihan helpoimmasta päästä.. hädin tuskin 75% tempoon pystyy soittamaan ja originaali ihan mahdoton tällä hetkellä, mutta kahtotaan mihin muovautuu, kun reenailee rauhassa hitaammin.
 
Korvapuusti maistuu taas!
En kylläkään kykene Herr Doktorin aistinvaraiseen laaduntarkkailumäärään.

Kuntosalilla oli samaan aikaan punttipatepari. Uhoamisen määrä on suunnaton, jos he sattuvat yhtäaikaa treenaamaan. Saa kuulla selostuksen, kuinka monta sataa kiloa on ennen nostettu, mutta nyt ei pysty, koska x, y ja z. Puheissa on vinha perä ulkomuodosta päätellen, mutta olisiko pientä yläkanttiin kehumista kuitenkin mukana. Itsekseen ilmaantuessaan ovat huomattavan hiljaisempia tyyppejä ja normaalisti käyttäytyviä.
 
Kun oma tyttäreni näki ensi kertaa ponin, hän kysyi: "Missä tuon yksisarvisen sarvi on?"
Tästä tuli mieleen, että voisit ostaa oikean ponin ja kertoa, että siltä on nuorena sarvi tippunut niinkuin My Little Ponyn Tempestiltä. Ilahtuisi varmasti koko perhe, kun kummitäti yllättäisi näin luovasti.👍
Pari viikkoa sitte isälleen tuli heppa, joten sitä tai ponia en osta.😂
 
yksisarvisen
il_570xN.2761949053_jcxm.webp
 
Kuntosalilla oli

Unohtuikin kysyä oliko Sylvi aamulla täällä etelässä reenaamassa meidän salilla? Nimittäin eräs varttuneempi rouvashenkilö alkoi sättimään kahta nuorta herraa että teillä liikaa deodoranttia, kamalan voimakas haju, silmät vuotaa! Ei meillä mitään.. Kyllä on! Kumpi on laittanut liikaa?! Oli kova komento.😂
 
Nyt se lopunalku alkoi. Vaahtera tiputtelee lehtiä. Kohta ei enää sitä mahtavaa lehtien huminaa pääse kuuntelemaan, joten voi erakoitua sisälle.

Edit. Itse asiassa en erakoidu. Eiköhän se 13.12.2023 - jotain toukokuu 2024 riittänyt 😀

Haluaisiko muuten kukaan ostaa 100% mintissä kunnossa olevaa Amphion Argon 1 paria? Väri täysvalkoinen. Sijainti tuusbyy.
 
Viimeksi muokattu:
Back
Ylös Bottom