Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Tuli äsken vastaan erään silmätohtorin lamporkini. Sininen auto ja keltaiset vanteet...jotenkin ei maistunut, vaikka äänimaailma oli kuhtalaisen kohdallaan.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
@Lonewolf

Asiallinen kunto eikä ajettukaan kuin reilu 600k.

 
Jahans. Mummo ilmoitti, että hän lähtee Lappiin vaeltamaan. Onneksi joku eläkeläisten ryhmämatka ja jospa hän ois iteki vähä järkiintynyt ja ymmärtäis, ettei enää joka kivenmurikan yli pääse. Voihan tässä olla tietoisena tavoitteenakin kupsahtaa tunturiin ja se hälle sallittakoon. Katotaan tuleeko pois bussilla vai pussilla.
Just oli kuulemma neljän seitenkymppisen rouvan porukka ollu huiputtamassa Kuárvikozzân.
 
Kuvittelen, että tekevät majoitukselta jotai päivälenkkejä, joihin ehkä jo mummollakin antais luonne periksi. Pari kesää sitten oli omatoimimatkalla. Mutta antaa mennä! Jos sattuu vahinko, nii sitten sattuu. Turha sitä on jäädä kotiin ihmettelemään, kun vielä menohalua ja kuntoa on.
Joo ja hyvä reissukohde. Huolissani olisin jos menisivät Poriin tai Seinäjoelle.
 
Tuli äsken vastaan erään silmätohtorin lamporkini. Sininen auto ja keltaiset vanteet...jotenkin ei maistunut, vaikka äänimaailma oli kuhtalaisen kohdallaan.

menee varmaan samaan sarjaan Gmesen kanssa

aivan sama mitä muut ajattelevat
 
No niin. Maistellaampa.
 

Liitteet

  • 20240910_201758.webp
    20240910_201758.webp
    96,6 KB · Katsottu: 69
eli joskus kun Minä panen vasta maata kapakkiehtoon jälkn niin heeseeke on jo hereillä!
 
joskus on voinut käydä myö siten, että poistun huushållistan ensimmäisen kerran päivän aikan ulos kun mösjö heeseeke on jo unilla!
 
Njaa, loppuipas nopsaan Canyonin alennukset, mutta oli sit outletissa vielä yks Grizl (CF SL 8 1by) hyvällä alella ja oikean kokoisena, niin pistin ny sit tulemaan viime yönä. Mukaan jotkut Shimanon lukko + tasa -yhdistelmäpolkimet ja lokarit, kun ilm. Canyonin pitäny keksiä jotkut omat kiinnitykset niille, ettei voi mennä suoraan liikkeeseen vaan ostaan..

Kyllä tuossa ny kuitenkin näköjään säästää, vaikkei pitäs kuin puolet liisariajasta, niin sama kai hommata vielä tuo lenkkipyöräkin.. jos nyt ei ihan hutia tullu geometrian puolesta.
 
Back
Ylös Bottom