Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Eikö joskus ollut aika-ajomoottoritkin erikseen?
Näitähän oli vielä vuosituhannen alussa.

Keken aikaan oli aika-ajorenkaat, omat seokset joka nurkaan, jos muistan kertomuksia. e: M Salokin muistaakseni kertonu aikansa aika-ajorenkaista, kun köröteltiin lämppäkierros ihan sukkasillaan ettei lopu renkaat kesken kierroksen..
 
Joo mutta ennen olikin kunnollista.


rosberg-1-sign.jpg
 
Se olisi loma nyt taputeltu. Oli kyllä todella mukava loma. Huomenna töihin taas.

Tuli muutettua uuteen asuntoon. Vuokra nousi aika paljon, mutta nyt uusi ja viihtyisä kaksio. Aiempi oli homeinen pikkuyksiö. En tiedä, mutta kaduttaa nyt tämäkin aika paljon. Asunto on kiva, mutta sijainti aika huono ja rahaa palaa nyt enemmän. Työmatka piteni muutaman minuutin, muttei toki sen enempää. Kauppa kaukana ja salikin tulee nyt vaihtumaan.

Tuli tämäkin päätös tehtyä aika impulsiivisesti pari kuukautta sitten. En ymmärrä miksei ihminen opi koskaan ajattelemaan. Aika kova muutosahdistus iski jälleen. Ei pitäisi tehdä päätöksiä tässä tilassa, missä nyt olen. Alamäkeni alkoi siis tuosta irtisanoutumisesta alkuvuodesta. Sen jälkeen menty alamäkeä ja melko lujaa. Tärkeintä nyt kaiketi olisi yrittää rauhoittaa oma mieli. Ruokaa on jääkaapissa, rahaa riittävästi, vakituinen työ ja elämässä kaikki periaatteessa ihan okei.

Positiivista on, ettei kaikista synkimmät ajatukset enää ole päässä. Kyllä kaikki järjestyy.
 
En tiedä, mutta kaduttaa nyt tämäkin aika paljon...

Ehkä sinulla on tapa suhtautua muutoksiin siten, että tunnet aina katumusta jälkeenpäin, vaikka muutos olisikin loppujen lopuksi ok. Impulsiivisuus on normaali käyttäytymismalli, mutta jos siitä on todellista haittaa, niin asiasta kannattaa puhua jonkun kanssa. Vastapainona voisi ajatella, ettei asioiden loputon pohtiminen ja suunnittelu ole sekään hyväksi, jos ei sitten kykene tekemään mitään päätöstä.

Minulle on jossakin määrin tuttua muutosahdistus/-stressi, vaikka muutos itsessään olisi jotain toivottua ja positiivista. Menee aina vähän aikaa johonkin uuteen tottuessa.

Kiva, että lomasi meni hyvin!
 
tumblr_o6opft3Ozb1tgh17uo2_1280.webp





Irma Bunthan oli Bondin todellinen rakkaus. Hän kuitenkin häpesi Irman moukkamaisia käytöstapoja ja surmasi hänet suutuspäissään. Tästä Bond ei ikinä toipunut ja tämän jälkeen hänen naissuhteensa jäivät pinnallisiksi, jopa vihamielisiksi!
 
Back
Ylös Bottom