Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Kokeilin tätä ja tähän on hyvää!!
Nii-i. Toki parempaa intialaistyyppistä ruokaa saa jos vääntää kaiken alusta ja rillaa kanat esim munalla, mutta tosiaan nähtyyn vaivaan nähden en keksi paljoa parempaa. Se jugurttitilkka vielä parantaa kokonaisuutta yllättävänkin paljon.

Tikka Masala samaa sarjaa toimii myös, vähän mausteisempi.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Joo, vähän suolaa ja pippuria olen refleksinomaisesti heittänyt kanaan paistaesa.
Kanat runsaassa rasvassa, tuommonen broiskumauste päälle ja soija sekaan, kun hetken ovat kärisseet. Sit paistelee sen verran, että kanat imaisee tuon soijan ja ylimääräiset haihtuu veks. Tulee omaan suuhun niin hyvää, että vetelis ihan pelkiltäänkin.

Välillä tulee leivitettyäkin, mutta ei jaksa yleensä nähdä vaivaa.
 
Kanat runsaassa rasvassa, tuommonen broiskumauste päälle ja soija sekaan, kun hetken ovat kärisseet. Sit paistelee sen verran, että kanat imaisee tuon soijan ja ylimääräiset haihtuu veks. Tulee omaan suuhun niin hyvää, että vetelis ihan pelkiltäänkin.

Välillä tulee leivitettyäkin, mutta ei jaksa yleensä nähdä vaivaa.
Ei ny soijjaa indialaiseen.. :eek:
 
Ei ny soijjaa indialaiseen.. :eek:
En oo kokeillu.. Tuollai edellisellä tavallahan se lähinnä korvaa suolan, mutta antaa toki pikkaisen makuakin.

Intialaisissa vituttaa se inkiväärin pilkkominen tai vielä enemmän se, jos ruokaan jää liian isoja inkiväärisattumia :D notta aika harvoin tulee noita ite tehtyä.
 
Katos. Noi kyllä varmaan ihan oikeasti tipauttaa kynnystä miettiä jonkun intialaisenkin laittamista.

Valkosipulikin semmonen, että sitä mielellään käyttäs enemmän sooseissakin, mutta patalaiska, niin ei jaksa aina ruveta pilkkomaan.

Joskus ostin jonkun semmoisen tavalliselle sipulille tarkoitetun silppurin, mutta sitä oli aivan helvettiä putsata, kun niitä sipulin jäämiä pitkin sitä koneistoa ja ois pitäny purkaa aina atomeiksi tiskatessa, niin läks roskiin sitä aika nopeasti.
 
1000012352.webp


hehe
 
Back
Ylös Bottom