Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Onneksi lupaa sadetta huomenna ja ylihuomenna. #solarsound

Naapuri vetäny kanaverkosta aidan liittymänsä kohdalle. #solarsaund

e: lupaa enää aivan liian vähän sadetta huomiselle, lisää kiitos
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Kyähän tolla parin vuoden jälkeen kruunun ostaa jos nettorahasta huuto!

Itteki tarttis mennä rolex kauppaan, mut pitää vähän ynnäillä näin yh:na. Tartte kohta ostaa semmone lämpöhytillinen traktorimönkiä esikoiselle johon palaa yks tai kaks kruunua. Mut pakko tuo kun ei tyär kruunulla aja treeneihin, kouluun tai kesätöihin. Tulispa joku lakimuutos että vois joku id tai upin kuristaa traktoriks.

Anyways oli pakko hommata uus kello. Vanha seiko samurai komia tiuku edelleen ja pidän jos tarvii asiakkaalle mennä tai tilaisuuksiin, mutta kotikelloks piti hommata.
Kyttäsin jonkun aikaa että mikä olis ja tärkeintä ettei oo patteri eikä digi. Noh kikyo iben tarina kosketti koska itsekin koneinsinööri ja samaistuin. Eli ostin g-shokin. Ja vittukun hieno kello. Tärkeimmät kriteerit oli että ei älyä, ei bt eikä mittaa mitään muuta kuin aikaa niin sai mennä mallistossa alaspäin ja tuli vastaan tämä malli missä ei ole BT, samanlainen mitä 1983 versio!. Ollu mm. pariin otteeseen astronautilla avaruudessa. Hieno kello, mukava pitää ranteessa.

edit. ja aurinkopaneelilla lataa ittensä! Samaten kun ite lataan aurinkopaneelilla autoni. Tämä oli merkittävä tsykolokinen juttu


Kesän verran kulkenu ranteessa iliman paitaa pihatöissä, koiralenkillä mehtässä, maikkalassa vitosesta hyppiessä ja nyttemmin töisä.
Pari gaysokkia löytyy täältäkin.
IMG-0860.jpg


Ja se todellinen claccicco:
IMG-0861.jpg


Lomakiiretkin kohta hellittää, kun pääsee ma töihin lepäämään.
 
Oli joo joku mahapöpö tuossa muutama pv sitten. Edelleenkin, kun vain vähän syö (esim pari munkkia, eli ns minimiannoksen) on välittömästi :sick: olo.

Tyhjeneminen loppunut, mutta uutta ei haluta oikein ottaa vastaan.
Mitä jos tohtorilla tuli pytty täyteen niin ku joillain alkkiksilla tulee tankki? Ehkä se sit on loppuelämä vaan terveellisesti ja kohtuudella 😱
 
kyllähän asia näin, että myös ducati: ilmajäähy, onely
 
Vois olla useamman offarinaisen alta nousu, vähän kuin eri painoluokat. :rolleyes:
Ehdottomasti muutkin saa koittaa! Vai meinasitko, että päälle tullaan niinku joukkueella?

Sen verran pitäs olla painiaikojen temput muistissa (jos ei ny joka paikka kramppaa heti, mikä on täysin mahdollista), että ei pitäs olla hirveesti väliä, kuka offarin naisista tuohon päälle läntättäis ja kyllä sieltä alta poies tultais :D #turhanpäiväinenkerska
 
Back
Ylös Bottom