Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Tilasin salikenkulit ja ne on sopivat! 😺

Pitäisi käydä noutamassa juuri saapuneet Icebugit. Yhdet on jo ja ehdottomasti parhaimmat talvikengät. Ajattelin, että kun on kahdet (hieman erilaiset), niin niitä voi vaihdella ja yksi kenkäpari pääsee vuorollaan lepäämään. Luin, että tuollainen vuorottelu tukee kengän hyvinvointia ja jaksamista.
 
IMG_20240802_141555.webp
 
Ennustan huomiseksi viivästynyttä lihaskipua.
Tämän hetken tuntemusten mukaan jalkajumppa meni perille.

Tilaat ysäriltä/kasarilta ne semmoiset amerikanlippuhousut! Paidan tilalle pyyhe johon leikattu pään menevä reikä ja vyölaukku täyteen mankkua 👌 takatukka ja nopeet kruunaa tyylin.
Oikeestaan se takatukka enää onkaan mahdollista, eikö aja saman asian jos leikkaa saksilla paidan kaula-aukon hlevtin isoksi?
Mankkua käytin crossfitissä, en oo oikein koskaan tuntenut sen käyttöön tarvetta salilla mutta muuten se vyölaukku vois olla kova, vielä jos kasvais kalapuikkoviikset niin ois kova.
 
Onko pakko jaksaa, jos ei halua?

Kuntosalia harrastettu, kaupassa käyty ja seuraavaksi pitäis koiraa ulkoiluttaa jokunen kilometri. Toki nurmikin pitäisi taas ajaa.

Moti nollissa. Ehkä yhden lonkeron nielaisen ennenkuin lähden taas suoriutumaan.
 
Pitäisi käydä noutamassa juuri saapuneet Icebugit. Yhdet on jo ja ehdottomasti parhaimmat talvikengät.
Yhdet on, aikoinaan koirien lenkitykseen ostin. Pito ok, kenkinä ihan pskat. Huonot kävellä, nilkkamalli ei tue nilkkaa ku on niin löpsö, nastat painoi pehmeän pohjan läpi jalkapohkaan. Sieviläinen turvakenkä ja irtomallin nastapohja tarvittaessa paljon parempi. Aikalailla käyttämättä on jääny, pitäs varmaan jossain kirpparilla myyä pois. Vastuullisempaa muille ois toki nakata suoraan polttokelpoiseen.
tukee kengän hyvinvointia ja jaksamista.
Mitä, nytkö niilläki on jo tunteet? Kuka tukis minun kohalla yllämainittuja?
 
Entisenä sieviläisenä ja niitä kenkiä neljä viikkoa tehneenä ei oo kyl mitään hyvää sanottavaa niistä popoista. Jalas tekee kaiken minkä Sievikin mutta paremmin.
 
Simone Bilesin selässä on kohtalaisen napakasti muskelia.
Noh, 142cm pitkä. Eikö se niin mee, että lyhyessä varressa lihakset on erityisen näyttäviä. Kuten vaikka Lee Priestillä.

Mutta kun kattoo noita kisoja, niin en olis arvannut, että on noin lyhyt. Simonen vyötärön ja raajojen täytyy kyllä olla todella, todella sirot, koska näyttää kuitenkin sopusuhtaiselta eikä miltään kääpiöltä.

..no tää kuva Shaqin kanssa kyllä kertoo paljon :X3:


IMG_0305.webp
 
Se olis tänään Porispereä. Sinänsä ei mitään omia lemppareita, mutta kai se mentävä on (jos ei ala sataa kovin). Show-mielessä Cradle of Filth, nostalgiahengessä Don Huonot, Lost Society on ihan jees ja onhan siellä sitten perus Battle Beastia, Stam1naa ja sen sellaista. Illan päätteeksi sivulavalla Windows95Man 🤣 En ehkä jaksa sinne asti jäädä.
 
Taidan sekoitella tänään yhden paukun. Ei ole ihan halpaa käydä ostamassa ainekset siihen vaikka puolet löytyy jo valmiiksi.
 
Back
Ylös Bottom