Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Kun vaan suoltaa tekstiä ilman turhaa itsesensuuria tarpeeksi usein, niin huomaa olevansa offarin "sisäpiirissä". Kirjoittajista tulee mielikuvituskavereita (kun kavereita ei ole/ei jaksa/ei halua IRL) 😃 Aihepiireissä on paljon sellaista, mihin muualla en törmäisi kuten esim sumopaini, seksuaaliset perversiot, kaikki autojutut, joten onhan tämä offari melko sivistävääkin luettavaa.

Koirista (isokokoisista) en ole ihan varma, mutta kissan paikka on kyllä ehdottomasti samassa sängyssä! Harmittavasti Neiti Kesäheinä ei ole toistaiseksi uskaltautunut viekkuun nukkumaan.
 
Ehdottomasti, toki koirat väistää sängyssä tarpeen tullen, eivätkä tungeksi. Harvemmin edes nukkuvat pitkään sängyssä, mutta pääsy on. Paras unilelu koskaan on itsellä ollut 50+ kg uros 😄
Minun täytyy yrittää sopeutua….
 
Joo kyl päikkärit aina kun mahdollista näin.
 

Liitteet

  • 20240218_112349.webp
    20240218_112349.webp
    92,1 KB · Katsottu: 84
Kun vaan suoltaa tekstiä ilman turhaa itsesensuuria tarpeeksi usein, niin huomaa olevansa offarin "sisäpiirissä". Kirjoittajista tulee mielikuvituskavereita (kun kavereita ei ole/ei jaksa/ei halua IRL) 😃
Näin! Ja se jokaisen oma juttu tekeekin näistä offarin kavereista niin kiehtovia 😊
 
Näin! Ja se jokaisen oma juttu tekeekin näistä offarin kavereista niin kiehtovia 😊

Juuri näin! Muistuu mieleen ajat psykiatrian osastolla. Sielläkin kaikilla potilastovereilla oli joku "oma juttu" - eräillä tosin taisi olla niitä juttuja huomattavasti enemmänkin ja siinä seurassa sitten tunsi itse loppujen lopuksi henkisesti varsin vakaaksi.
 

Ajattelin myös näin, mutta yritin olla kohtelias enkä tuonut tätä yhtäläisyyttä esille 😃

Nyt täytyy lähteä ostamaan matkaa varten vetolaukku. Joku elegantti ja edullinen. Vähän niinkuin Sylvikin!! Tosin edullisuus loppuu heti, kun löytyy se sopivan varakas herrasmies, jonka rahoja voisi kuluttaa 🥰
 
Huomisesta pitäisi alkaa viikon mittainen poutajakso ☀️ Oikein tervetullut kaiken tämän sateisuuden jälkeen.
Pouta kyllä kelpaa. Ukkosta myös kiitos.
Lämpötila max +20 ja vieno tuulenvire, se olisi juuri sopiva. En ymmärrä sitä vouhkaamista wow seksibeibe jympsjymps helteistä, onko se mukava nukkua persekuru ja silmäkuopat täynnä hikeä? Iso osa ihmisistä tykkää helteistä, hyvä heille, itse pidän viileästä.

Tein aamupalaksi marjasmootien, koska kiinteän ruuan syöminen aamuisin (ilman diskoilujakin) on lähes yhtä nopeaa kuin OL3:n rakentaminen.

Uutisissa ei mitään uutta.

Pari pakua katsottu: tarvisi noin rynnäkköpanssarivaunullisen peltiä ja palkkia sekä hitsauslankaa ja hikeä, että saisi kasaan. Ei kiitos.

Mitähän sitä muuta..
 
Sisäänlämpeävä lähinnä sellaisten "sisäpiirijuttujen" osalta jotka oppii seuraamalla pidempään ja/tai ihan vain kysymällä, ei siksi ettäkö olisi suljettu joukko eikä muut mahtuisi mukaan.
Sylvi: Piporatio, kissat, Kuopijo
Max: Alkoholi, kissat, kitarat, alkoholi
Vokot: #kaurismäki, alkoholi, takatukka
Lonewolf: spektri
Fea: Saksantaimenia
Alicia: Koiranaamareita, homoja, kissat
Heatseeker: Tojota, tankkitohvelit, siideri

Xtreme: Sikarit, alkoholi, grilli
TJJ: Muna, luuseppä, sohva, lihava, sumo
no-body: Vuohet
kake: Ryijy, remontti

..........Joku muu voi jatkaa, mutta tuolla pääsee varmaan alkuun :unsure:
 
Back
Ylös Bottom