Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
No en tiedä, kyllä Ranskan peli on vielä unettavampaa. Espanjan on ennen ollut, mutta nyt vähän eri tyyli, sama Saksasta.

E. Toki näissä tulos tai ulos matseissa pelataan silti niin varovasti (unettavasti), että voi unohtaa aiemmat pelityylit.
Yritin ensimmäistä peliä näistä kisoista kahtoa, 1min riitti. Seuraavissa kisoissa sitten ehkä uus yritys
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
20240705_195151.jpg
 
Jep, se oli. Tuli katsottua myös uusin Maharoton Tehtävä. Ihan hyvä, mutta nykytyylillä iha liian pitkä.
Niin uusin MI varmaan tuo Dead Reckoning Part 1.. Taisin ite kattella ihan sujuvasti, mutta taishan sillä olla mittaa lähemmäs kolme tuntia, mikä kyllä vaatii varsin sujuvaa kerrontaa ja riittävästi toimintaa, että pysyy mielenkiinto.
 
Kaks sekuntia riitti, tuommosta hypeä ei jaksa.

Sitäpaitti. Miten niin maailman isoin? Veikkaan, että omilta asevoimiltaan löytyy isompia off road wreckereitä.
Mongersivat videolla, että maailman isoin joka mahtuu vielä niitten off road urille/reiteille tms.
Mutta raflaavampi klikkiotsikkohan tuollanen on
 
MELKEIN pitäs mennä teatteriin kattomaan. Mutta ei pysty koska ihmiset. Odotetaan ihan hirveellä innolla että saa levyllä.
Oon miettinyt ihan samaa. Pitäisi mennä teatteriin mutta kaikki muut (ja ylipäätään jaksaako, viitsiikö) - mutta sitten muistin, että minullahan on ilmaislippujakin olemassa niin kai sitä tulee mentyä. Toki niitä voi hillota vielä vuoden ennen kuin menevät vanhaksi. e. Tietysti minulla ei ole samanlaista kotiteatteria niin parempi vain mennä teatteriin.

Minä en kauheasti piitannu Deadpool kakkosestakaan.. ykkönen kyllä toimi.. mut kai tuo kolmaskin katottua tulee.
No kyllähän nyt jokainen X-men -fani ja edes hieman nörtti katsoo tämän, onhan tämä myös historiallinen sinänsä, että ensimmäistä kertaa mutantit ja Marvelin maailma kohtaavat.

Tykkään kyllä lukea ja ajatella jne., mutta leffoista viihdyttävät kaikista eniten supersankarileffat. 😄 Marvel Cinematic Universe, X-men, viime aikaisista John Wick, Deadpool...
Ja onhan tätä nyt odotettu tästä trailerista lähtien (syyskuu 2022, tykkään myös Ryan Renoldsin tyylistä promota juttujaan (ja itseironia vaikuttaa suht aidolta Welcome to Wrexham-sarjan perusteella):

View: https://www.youtube.com/watch?v=o2pNTx3pbPk


PS. Jos ei muuten, niin aina on Hugh Jackman jota katsella!
 
Viimeksi muokattu:
Josko sitä vielä yhden oluen nauttisi ja alkais suunnitteleen nukkumista. Huomenna viimeiset pari tuntia messuilua ja sit junaileen kotiin. On tämä hotellielämä kyl toisinaan paskaa ja Seinäjoki sijaintina ei kyllä paranna tilanetta, ainakaan merkittävästi.
 
No kyllähän nyt jokainen X-men -fani ja edes hieman nörtti katsoo tämän, onhan tämä myös historiallinen sinänsä, että ensimmäistä kertaa mutantit ja Marvelin maailma kohtaavat.
No siis muuten kyllä toimii kaikki scifi- ja avaruusaiheinen ja kaikenlainen toimintarämistely ylipäätään, mutta noi X-menit on menny vähän ohi.

Avengers oli ihan ok leffasarja. Guardians Of The Galaxy kanssa, vaikka ykönen selvästi omaan makuun paras noista. Iron Manit toimi, mutta tosiaan noi X-menit ei vaan oo lähteny. Yks parhaista supersankarileffoista on minusta eka Wonder Woman. Gal Gadot on vaan ihana ja sopi tuohon rooliin jotenkin pirun hyvin.
 
Back
Ylös Bottom