Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Kun kaksi universumin tylsintä potkupalloa pelaavaa joukkuetta koittaa tehdä sitä pelin ainoaa maalia niin seurauksena on joko nukahtaminen tai valtaisa humala.

https://www.hs.fi/maailma/art-2000010545094.html

Ketuttaisi istua jossain puolikehitysmaassa tuhkasateessa.
No en tiedä, kyllä Ranskan peli on vielä unettavampaa. Espanjan on ennen ollut, mutta nyt vähän eri tyyli, sama Saksasta.

E. Toki näissä tulos tai ulos matseissa pelataan silti niin varovasti (unettavasti), että voi unohtaa aiemmat pelityylit.
 
Viimeksi muokattu:
Minuutin katoin, heti iski hylkyreaktio. Noita spagettilautasia on saanu käyttöautoissa rassata muille ihan tarpeeksi.

Akulta miinus maihin (eli runkoon, viilareille), plussa laturille, startille ja virtalukolle. Virtalukolta joko a) startin heräte ja puola, tai b) startin heräte ja releen kautta hehku.

Ei kai sitä tuommosessa ei-katuvehkeessä muuta pitäs tarvita, varsinkaan tuommosessa hyvän kelin laitteessa. Ei tarvi valoja, pyyhkijöitä eikä lämppärin puhallinta. Ja ne lisäämällähän se riittäs jo tieliikenteeseenki.
Joo näytti piuhaa olevan aika reilusti.

Omat rojektit on edenneet sen verran että kampiakseli on jo tullattu, jos se ens viikolla saapuisi...

Kaverin lavakuljettimesta oli äskettäin mitattu jotain 450hv, ja tämä niin että ahtimen remmi ei ollut paikoillaan.
 
Tilannehan on siinä mielessä oikein hyvä, että asialle voi (ja kannattaa) tehdä itse moniakin asioita päästäkseen eliniänodotteen yläpuolelle. Jos siitä huolimatta kakka törähtää tuulettimeen, niin eipä tartte miettiä et oisko voinu tehdä asialle jotain.

Paljon on sairauksia mille et mitään voi tehdä vaikka kuinka haluis ja tietää et henki lähtee lähiaikoina.
Aika hyvin tiivistetty omat ajatukset.

Sen verran kyllä ajatukset aikaisemmasta muuttuneet, että rahankäyttöä ei jaksa niin vimosen päälle miettiä, käärinliinoissa ei ole taskuja 🙂

Vaimon talous ok kunnossa vaikka tänään kuolisin. Poika taas tienaa jo nyt sen verran, että ei huolta.
 
No en tiedä, kyllä Ranskan peli on vielä unettavampaa. Espanjan on ennen ollut, mutta nyt vähän eri tyyli, sama Saksasta.

E. Toki näissä tulos tai ulos matseissa pelataan silti niin varovasti (unettavasti), että voi unohtaa aiemmat pelityylit.
Ekan puolikkaan pohjalta, onneksi olin editissä väärässä ja loppujen lopuksi varsin viihdyttävä ja intensiivinen eka puoliaika.
 
Back
Ylös Bottom