Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Kun täällä on näistä uudistuneen alkoholilain mukanaan tuomista markettijuomista ollut juttua, niin näemmä S-ryhmäkin valmistuttaa omalla merkillään 7,5% lageria. Varmaan on makuelämys kohdillaan, mutta jos haluaa nopeasti päähän menevää ja edullista niin eiköhän toimi siihen tarkoitukseen.

#ammattilaisenvalinta

 
Miksi kutsutaan uivaa terroristia?

Kylpypommi.
#klassikko

f7350075.jpg
 
Kun täällä on näistä uudistuneen alkoholilain mukanaan tuomista markettijuomista ollut juttua
Tänään olin vesi kielellä menossa kattomaan mitä uusia herkkuja siellä on tarjolla, kunnes kuulin että toi koskee vain käymisteitse valmistettuja juomia. Vituixmän. Viispisteviis FTW.
 
Se fiilis kun ei tiedä onko tää taidokasta vittuilua vai ei :D
Jooei :D jotakuinkin tuolla perusteella tosiaan evättiin lantratut vahvat juomat kaupoista:

Alkoholilain uudistusesityksessä prosenttirajan korotus ei koske juomasekoituksia, kuten esimerkiksi etanolipohjaista vahvaa lonkeroa tai niin kutsuttuja limuviinoja. Hallituksen esityksessä tätä valmistustapaan liittyvää rajoitusta perustellaan sillä, että tavoitteena on ”suojella nuoria, erityisesti tyttöjä,” alkoholin käyttöön liittyviltä haitallisilta terveysvaikutuksilta.
 
Jooei :D jotakuinkin tuolla perusteella tosiaan evättiin lantratut vahvat juomat kaupoista:

No jopas on huolehtivaisia. Eipä siinä toi 5.5 on ihan tarpeeksi stydiä mulle. Joku kasi volttinen niin eihän niitä voi montaa edes juoda.
 
Lienee jokin tuohon Froalan editoriin littyvä javascript ongelma. Ainakin iOSilla kun debuggaa ja ottaa javascriptin pois Safarista, niin ongelma katoaa ja editori pelaa ihan ok. Toimii myös ilman lagailuita kun disabloi bb codet pois päältä editorista.

Nyt täytyy todeta, että en ymmärrä mitä luen.
 
Back
Ylös Bottom