Paastoaminen

Omien empiiristen tutkimusteni mukaan kerran kun on riipaissut kehon kunnolla rasvattomaksi, niin tulevaisuudessa se luopuu rasvasta kyllä helpommin jos ja kun rasvaa jälleen kroppaan kertyy. Se kauan kehossa marinoitunut ja tiukka läski on aina tiukemmassa.

Minulla samankaltainen havainto, tosin äärimmäiseen (kisa)kireyteen asti en ole koskaan vetänyt, kun en bodauksessa kisaa. Mutta jos on vetänyt yksinumeroiselle prosenttiluvulle, niin se helpottaa sen yläpuolelle jäävää vaihetta mikäli toistaa homman tulevaisuudessa. Olohan noissa rasvoissa alkaa (ainakin henkilökohtaisesti) olla sellainen, että tekee mieli syödä enemmän, eikä ylimääräistä energiaa juuri ole, vaikka arki suurin piirtein rullaisi normaalisti. Kovaa hommaahan se on, ei siitä pääse mihinkään. Kisadieetti lienee se hankalin osuus monelle bodarille.
 
Noi jenkkakahvat on kyllä se vihonviimeinen joka lähteen ja sitä ennen vyötärö kyllä kiristyy mutta sisäelirasvasta (ainakin omien kokemusten kautta) kun joutunut painonvetoa ottamaan aika rajustikin. Enää en tee pitkiä paastoja painonvedossa, mutta toki paljon hitaammin tippuu painokin. Tosin voi olla että vikalla viikolla kuitenkin pakko paastota, kun alkaa ahistaa nesteenpoiston onnistuminen tälleen vähähiilarisella. Tommosta prodepaastoa koittanu pitää yllä munilla ja lihalla ja reeniä sopivasti lihaksille ja lisääntyvää kevyttä kävelyä puntaria kohti. Aina se veto on onnistunut mutta ei mitään herkkua tosiaankaan ja mulle paastot on mielekkäämpiä kuin alikaloreilla nälissään olo.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom