Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Screenshot_20240610_071341_Instagram.jpg
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Olipas huono yö. Vatsaan sattui, nyt sattuu päähänkin. Muutenkin ollut vajaan viikon huonoa nukkumista, kaiken maailman asiat pyörii mielessä. Ei ois enää, ku muutama viikko lomaan.

Samattelen. Toki se että suostuu iltavuoron jälkeen tulla tekee aamu+illan, tarkoittaa että siihen jäi väliin vajaa 6h unta mutta onpahan autorempan rahat tienattu.

Lomaan vähän reilu kuukausi ja en muista millon olisin viimeksi odottanut lomaa näin kovin. Tietty on vähän ohjelmaakin suunnitellut mutta lähinnä nyt vaan kaipaa lomaa.
 
Kolme viikkoahan tuota pitäs töitä vielä sutia, niin ois kolme viikkoa lomaa. Viikko vielä myöhemmin syksyllä.

Kaikenlaista tynkäviikkoakin nytten. Tänä perjantaina firman kekkerit, niin jää lyhyeksi päivä. Ens viikolla juhannus ja sitä seuraava meneekin varmaan loppupäästä kaikessa säädössä, että oma pulpetti ois osapuilleen kunnossa, kun jää lomille.
 
Syitä epäjytkyyn:
"Osa perussuomalaisia eduskuntavaaleissa äänestäneistä alkaa hahmottamaan, että hallituksen tekemät päätökset, kuten leikkaukset sosiaaliturvaan, koskettavat heitä itseään."

Tää on tosiaan jännä - monesti ihmetellyt, kuinka monet ns. vähempiosaiset ovat kannattaneet persuja vaikka persupoliitikka on juuri heitä vastaan.
No tod.näk. ovat myös ns. vähempilahjaisia.
 
8% viiniä oli odottamassa, tehdäänköhän tuota muuallekin ja mistähän tuo juuri 8% raja tuli.

0b739f97979383b0c6a4d1b0bf49f1018029278e0fa8893c0113e653a87191a5.jpg
 
8% viiniä oli odottamassa, tehdäänköhän tuota muuallekin ja mistähän tuo juuri 8% raja tuli.

0b739f97979383b0c6a4d1b0bf49f1018029278e0fa8893c0113e653a87191a5.jpg
Essayah jossain ohjelmassa kehui, että oli heidän torjuntavoittonsa toi 8%. Jotkut toiset olisivat halunneet uhrata koko kansan viinanpirulle ja halusivat ihan oikeat viinit kauppoihin.

Onneksi näin, näkeehän sen matkoilla, miten Euroopan muiden maiden kadut on päällystetty juoppojen ruumiilla, kun saavat jopa vodkulia maitokaupasta.
 
Oikeaan suuntaan kuitenkin, vaikka tuossa on edelleen noita keinotekoisia rajoituksia valmistustavalle sekä tuolle prosentille.

Kai siellä on edelleen se vahva näkemys pohjalla, että absoluuttisesti nautitun alkoholin määrä kasvaa, kun vapautetaan -> alkoholin haitat lisääntyy -> tulee laskua yhteiskunnalle, vaikka eikö tää edellinenkin uudistus jo näyttänyt, ettei se nyt ihan noin enää mene Suomessakaan.
 
Aika eksoottinen rajahan tuo 8 kyllä on.
Joo, aika harvassa on tuotteet, joita nyt kaupan hyllylle väkisin kaipais, minkä tuon jälkeen vois kauppias lisätä..

Joitain brittisiidereitä ja läjän oluita tuo toki mahdollistaa, mutta tuo kasipinnaa rajoittaa noissakin, ettei sit kuitenkaan voi ottaa vapaasti niiden tuotteiden eikä prosentin mukaan.
 
Voihan tuota 8-viiniä joskus ostaa, jos ei pääse viinakauppaan esim. laiskuuden tai syrjäseudulla oleilun vuoksi.
 
Voihan tuota 8-viiniä joskus ostaa, jos ei pääse viinakauppaan esim. laiskuuden tai syrjäseudulla oleilun vuoksi.
En ymmärrä koko tuoteryhmää, että kuka noita haluaa juoda.. enkä varsinkaan niitä holittomia viinejä..

Muutenkin haen ihan satavarmasti ite Alkosta jatkossakin viinini, kun osaavat ihan oikeasti myydäkin niitä ja valikoimassa on muutakin kuin Pirkka-valkkari ja Ässän punainen.

Versus joku kassan täti: "noo, meillä on tota punaista viiniä ja sitten tota valkoista".
 
Back
Ylös Bottom