Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Käyttöauto 23v, koneremonttia vaativa suurperheen käyttöauto 19v, helman pikku hitsausta odotteleva muuten mintti corolla 36v. Moottoripyörät 32 ja 33v. Tuorein harrasteauto 43 ja iäkkäin 58v.

Paljo hurjemmalta kuulostaa, ku näin laskee, parempi jatkaa vain vuosimalleista puhumista.
Toki harrastevehkeet sitten oma lukunsa, mutta daily driver oli tässä itsellä ajatuksena. Löytyy myös 60v+ pirssi täältä.
 
Tänks! Vähän loppui ehkä höyryt siinä. Vanhana painijana, aika monta paikkaa näin ottaa avaimet käteen, mutta jäi tekemättä. Harmi, mutta hienosti haettu lopetus vastustajalta.
Ihan ripulipaskaa Makulta. Näytti että säästelee voimia ja varmaan yritti kolmannessa pelata vaan aikaa, kun tod. näk. voitti kuitekin kaksi ekaa. Eläkkeelle.
 
Ihan ripulipaskaa Makulta. Näytti että säästelee voimia ja varmaan yritti kolmannessa pelata vaan aikaa, kun tod. näk. voitti kuitekin kaksi ekaa. Eläkkeelle.
Jep, se on kun koittaa vetää varman päälle, niin ahneempi kaveri rankasee.

Kyllä silti vähän hämmensi, kun olis ollut heittoihin ja sitä kautta maahan vienteihin aika monta käyttämätöntä paikkaa. Tietty helppo se on huudella täältä kotiterssilta 😄
 
Tietennii vuositulolle yksi tuloraja eli palkkatyöstä maksetaan prosentti sen mukainen prosentti, joka vuosittaisen biilin muualta jo huomioi.

En jaksa selata, että joko ratkaisitte tämän.
 

12/13


...ikinä nähnytkään.

800px-Finland_road_sign_F49.svg.png
 
Ai että taas! Olin vanhemman paimenen kanssa iltalenkillä. Risteyksessä meidän ohi kaarsi mieshenkilö fillarilla ja kysyi:
"Onko hän seefferi?"
"On."
"Tosi komea on!"
"Ai, kiitos!"


🥰

Taputin minun paimenpoikaa ja juttelin sille, että
"Olipas siinä selvästi mukavan ja fiksun oloinen mies!"

Tämä koira on saanut niin paljon spontaaneja kehuja ventovierailta, että luulisi jo omistajan tottuneen mutta aina se jotenkin yllättää. 😊
 
Jumaleissön täällä palstalla taas tänään ryypätään (y)

Mökkireissulle varasin tarkoituksella vähän juomia, ke alkaen mentiin 0% linjalla (toki mun harrastuneisuus nykyään vähän maltillisempaa muutenkin), teki oikein hyvää.

Tänään kotimatkalla sitten tarttui mukaan muutama karhu ja leka Dalwhinnie 15 Year Old Single Malt.

Nyt yleisurheilua ja remontilla rahoiksi (katsomo+) vuorotellen.

Joskus elämä on jopa ihan siedettävää.
 
Back
Ylös Bottom