Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Jenkeillä on oma valuutta ja meillä ei ole. Jos katsotaan tilastoja, niin ei meillä ole talous oikeasti kasvanut vuosikymmeniin ja tilanne on tosi rumannäköistä, jos verrataan vaikka Ruotsiin. Vaikea nähdä tilanteen paranevan, kun oikeistohallituskaan ei osaa kuin nostaa veroja.
Eikä sitä kasvua saada köyhiä kurittamalla, puuttuu tosiaan kasvua tukevat toimenpiteet täysin.
 
Eikä sitä kasvua saada köyhiä kurittamalla, puuttuu tosiaan kasvua tukevat toimenpiteet täysin.

Kyllä se hyödyttää, kun sosiaalituet on isoin kuluerä ja sitä vähentämällä saadaan velkaantumista vähennettyä ja nostettua työastetta. Lisäksi meillä on ihan liian anteliaat sosiaalituet ja porukalla ei saisi olla varaa olla vapaasti työtön yhteiskunnan piikkiin.
 
Minä oon pessy pari puhelinta. Ne eivät selvinneet.

Vieläkin vähän ikävä jotain Huawein vanhan mallin mekaanista sormenjälkilukijaa, joka oli sijoitettu kameran alle puhelimen taakse. Olis noin niinku käyttömukavuudeltaan sata kertaa parempi ratkaisu kuin nää näyttöön upotetut, jotka lisäksi edelleen toimii huonommin kuin tuo vanha mekaaninen, mutta oliko se nyt jotenkin niin, että kännykkäkamerat kun rupesivat kehittymään ja niiden koko kasvamaan, niin tuo sormenjälkilukija jouduttiin heivaan tieltä muualle..
 
Tästä kahvia koneistoon ja sit varmaan vois tunnin viel touhuilla kotihommia ja sen jälkeen parveke minttiin. ostin oikeen luudan että saa 80% paskasta pois sieltä lattialta, sen jälkeen X määrä vettä sangoilla niin saa 18% ja lopuksi uskaltaa imuroida ilman että on kyseessä imurin viimeinen teko, 2% ja done. En kyllä tiedä miksi näissä vähänkään iäkkäämmissä taloissa parvekkeen lattiamateriaali on tollasta betonia joka murenee aika vauhdilla kun ikää tulee. Ulkomailla yleensä parvekkeet laatoitettu mutta kai ne halkeis meillä sitten talvella viimeistään. Painekyllästettyjä levyjä ei jaksa tähän vuokra-asuntoon hommata, mutta ne on kyllä mukavat jalalle / hermoille =)
 
Ulkomailla yleensä parvekkeet laatoitettu mutta kai ne halkeis meillä sitten talvella viimeistään.
Mitenhän paljon kuumeniskin helteillä.. Ite tykkään niistä puulaudotuksista betonin päällä. Mukavat jalan alla kelillä kuin kelillä ja siistimmän näköiset kuin pelkkä betoni (joka jotenkin paskaisen näköinen, vaikka oliskin jotain parvekemattoa).
 
Ankarat häät oli. Mutta voi olla, ettei tuollaisiin ehkä enää ikinä koskaan pääse. Söin ruoalla mm. 500g sisäfilettä. Huonekaverit tulivat aamuneljältä seiniä pitkin takaisin hotellihuoneeseen ja uskon, että herättivät siinä samalla ainakin puolet hotellin muista asukkaista. Pieni tuli painiottelu tuli, kun piti porukalla riisua erään juhlijan kengät- ja housut väkisin, kun omat voimat ei riittäneet muuta kuin vastaan rimpuiluun. Paluumatkalla tarinamme sankari nukkui 500km tajuttomassa tilassa takapenkillä.
On se vain parasta ja viisainta olla kuskina.
 
Viimeksi muokattu:
Herttinen sentään.

Naapurikaupungin esy nimittäin toimii äärimmäisen tehokkaasti. Laitoin spostia lauantaina ja kerroin, kuinka surkean kissaton koti minulla on ja josko heillä olisi joku sopiva mirri tiedossa. Sunnuntaina puhelin jo pärähti! Sopiva mirri on. Nuori neiti, joka on ollut kohta kaksi vuotta yhdistyksellä. Kukaan ei ole sitä halunnut, koska kisu on niin ihmisarka, että piiloutuu vierailta ihmisiltä, eikä kukaan kissoja katselemaan tullut ole siihen sitten tykästynyt. Lisäksi kisu vaatii ehdottomasti pikkulapsivapaan, rauhallisen ja kissakokeneen kodin eli siis Sylvin kodin ja Sylvi Kissakuiskaajan taidot.

Käydään sunnuntaina hakemassa kisu kotiin.

Tämmöinen tulossa:
20240520_091834.jpg
 
Herttinen sentään.

Naapurikaupungin esy nimittäin toimii äärimmäisen tehokkaasti. Laitoin spostia lauantaina ja kerroin, kuinka surkean kissaton koti minulla on ja josko heillä olisi joku sopiva mirri tiedossa. Sunnuntaina puhelin jo pärähti! Sopiva mirri on. Nuori neiti, joka on ollut kohta kaksi vuotta yhdistyksellä. Kukaan ei ole sitä halunnut, koska kisu on niin ihmisarka, että piiloutuu vierailta ihmisiltä, eikä kukaan kissoja katselemaan tullut ole siihen sitten tykästynyt. Lisäksi kisu vaatii ehdottomasti pikkulapsivapaan, rauhallisen ja kissakokeneen kodin eli siis Sylvin kodin ja Sylvi Kissakuiskaajan-taidot.

Käydään sunnuntaina hakemassa kisu kotiin.

Tämmöinen tulossa:
katso liitettä 263968
Kai tässä ketjussa järjestetään äänestys uuden tulokkaan nimestä?
 
Mulle muuten tarjottiin joskus 2010 alussa kissaa nimeltä Saatana :D En tienny vielä silloin pitäväni kissoista ja epäilen, että yksinasuvana, janoisena kyypparina ois ollu kisulle muutenkaan paras ratkaisu. Olkoonkin, että ois voinu selkäranka vähän suoristua, kun ois ollu muutakin kuin ittensä huolehdittavana. Itekseen ois kisu joutunu joka tapauksessa paljon olemaan, että ois pitäny vähintään sit olla kaveri.
 

Suositut

Back
Ylös Bottom